Delen op facebook
Facebook
Delen op whatsapp
WhatsApp

Inkart

4.4
4.4/5

Probeer de 1000 meter lange kartbaan in Puurs.

Highlights

Deze kartbaan heeft een in- en outdoor circuit, waardoor je als bezoeker een unieke ervaring krijgt!

Heb je vragen over een specifiek stuk van de baan of wil je meer weten over de karts? Stel al je vragen aan een van de aanwezige racecoaches!

Op zoek naar een spannende activiteit voor jouw dagje uit? Probeer deze kartbaan en je krijgt geen spijt!

Beschrijving

Karten is een leuk en spannend uitje voor jou en je vrienden of familie! De kartbaan van Inkart in Puurs, Antwerpen is 1000 meter lang. De baan heeft een aantal uitdagende bochten die leuk zijn voor onervaren en ervaren karters. Race altijd in de ideale weersomstandigheden bij deze indoor kartbaan. Je krijgt geen spijt van je bezoek aan deze kartbaan!

"Deze 1000 meter lange kartbaan is perfect voor vriendengroepen of leuke familie uitjes. Race over het circuit op de binnenbaan en versla iedereen."
Donna
Local expert
Offerte aanvraag

Op dit moment is het niet mogelijk een offerte aanvraag te doen.

Locatie

Inkart, Ooievaarsnest, Ruisbroek Puurs, België

Veel gestelde vragen

Bij Inkart zijn kinderen, juniors en volwassenen welkom. Deze drie groepen rijden voor de veiligheid niet tegelijk op het circuit.

Om te mogen karten bij Inkart moet je als kind 6 jaar oud zijn en minstens 1.20m lang. Dan komt het junior karten, dit is voor iedereen onder de 16, maar die langer is dan 1.65 of zwaarder is dan 55kg. Ouder dan 16? Dan race jij met de volwassenen mee!

Tickets omschrijving

Openingstijden