De gaafste kartbanen in Les Bons Villers

Bestsellers kartdeals in Les Bons Villers

Populaire deals in de omgeving van Les Bons Villers

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Les Bons Villers

Heb je inspiratie nodig voor een adrenaline gevulde activiteit? Karting in Les Bons Villers, Henegouwen is het perfecte uitje voor de echte waaghalzen. Karten is leuk voor elke leeftijd, dus de perfecte activiteit voor het vieren van kinderfeestjes, familie uitjes of bedrijfsuitjes. Klaar om over de kartbaan te scheuren? Bereid je voor op een zenuwslopende race.

Ontdek de waanzinnige kartbaan in Les Bons Villers

In Les Bons Villers beleef je de meest fantastische races bij Brussels South Karting. Met 500 meter aan raceplezier kunnen de echte snelheidsduivels hier hun geluk niet op. Trap je gaspedaal tot de grond en ervaar de snelste races op de indoor kartbaan.

Indoor karting in Les Bons Villers

Bij deze kartbaan geniet je van indoor karten. Zo ben je nooit afhankelijk van de weersomstandigheden. Daarnaast ervaar je consistent rij-omstandigheden, waardoor je op een vertrouwde manier aan je kart skills kan werken.

Karting in Les Bons Villers is veilig

Buiten dat karting in Les Bons Villers erg gaaf is, is het ook nog eens erg veilig. Voordat je aan de race begint, ontvang je veiligheidsinstructies. Maak je borst maar nat voor een zenuwslopende race. Boek snel je tickets voor karting in Les Bons Villers.

Karting met kinderen in Les Bons Villers

Ook de kleinste snelheidsduivels kunnen mee racen tijdens karting in Les Bons Villers. Er zijn namelijk kinderkarts beschikbaar. Zo kunnen ook de kleine liefhebbers van snelheid deelnemen aan deze waanzinnige activiteit.

3 redenen om te kiezen voor karting in Les Bons Villers

  • Waanzinnige indoor kartbaan
  • Veilig uitje voor iedereen
  • Ook kinderen kunnen genieten van een race

Praktische informatie om te karten in Les Bons Villers

Zin gekregen om te karten in Les Bons Villers? Bezoek dan snel de waanzinnige kartbaan.

Les Bons Villers

Zoning Industriel 4, 6210 Frasnes-lez-Gosselies

Veel gestelde vragen over kartbanen in Les Bons Villers

De kartbaan in Les Bons Villers, Henegouwen heeft iets leuks voor iedereen. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke activiteit, dan is Les Bons Villers de geschikte plek. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan meedoen, vertelt een medewerker alles over veiligheid. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Maak je klaar voor jouw karting uitje in Les Bons Villers.

De kartbaan Brussels South Karting in Les Bons Villers is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Brussels South Karting in Les Bons Villers is 500 meter.