Ontdek de fantastische kartbanen in Mons

Bestsellers kartdeals in Mons

Populaire deals in de omgeving van Mons

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Mons

Wil jij een uniek uitje organiseren dat leuk is voor jong en oud? Kies dan voor karting in Mons, Henegouwen. Hier kan iedereen genieten van een spectaculair uitje op de kartbaan! Maak je klaar voor de competitie en ontdek of jij de skills hebt om nummer 1 te worden. Een ding is zeker, de adrenaline die je voelt tijdens de race maakt het extra spannend.

Ontdek de leukste kartbaan in Mons

Karten in Mons kan op één fantastische kartbaan. Deze unieke kartbaan is zeker een must-visit. Bij ImagiPark race je namelijk over een 625 meter lange outdoor baan. Hier vind je snelle rechte stukken en uitdagende bochten. Hoe cool is dat?

Jouw skills kunnen zeker hier getest worden. Ga jij de competitie aan en haal je iedereen in? Laat zien dat jij de nummer 1 bent met jouw volgende uitje karting in Mons. Boek snel jouw tickets.

Outdoor karting in Mons

Het gave aan outdoor karting in Mons is dat je in de frisse lucht racet. Voel de wind door je haar terwijl je sneller dan een bliksemschicht over het circuit scheurt. Outdoor banen zijn meestal wijder, waardoor ze geschikt zijn voor indrukwekkende inhaalmomenten.

Karting in Mons is leuk voor jong en oud

Of je dan nu ook komt karten in Mons met kinderen of volwassenen, iedereen is welkom op de kartbaan. Dit maakt karten in Mons ook de perfecte activiteit voor een uitje. Je kan met een groep vrienden komen karten of een verjaardagsfeest organiseren. Karten is altijd de leukste activiteit om te kiezen.

Karting is veilig voor alle racers in Mons

Niet alleen is karting in Mons leuk, het is ook erg veilig. Iedereen ontvangt veiligheidsinstructies. Gedurende deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. Tijdens de race houdt een professional een oogje in het zeil.

3 redenen om te kiezen voor karting in Mons

  • Spectaculaire 625 meter lange outdoor kartbaan
  • Ideale activiteit voor jong en oud
  • Veilig voor iedere racer

Praktische informatie voor karting in Mons

Wil jij genieten van een karting uitje in Mons? Plan dan snel jouw bezoek.

ImagiPark

Rue du Grand Large 1, 7000 Mons

Veel gestelde vragen over kartbanen in Mons

De kartbaan in Mons, Henegouwen is perfect voor een uitje met familie of vrienden. Als je op zoek bent naar een nieuwe, memorabele ervaring dan is Mons dé plek. Een medewerker geeft voorafgaand aan de activiteit een veiligheidsinstructie. Als je meerdere keren racet, zit er een kleine pauze tussen de races. Ga dus zeker karten in Mons.

Kartbaan ImagiPark in Mons is een outdoor circuit.

De lengte van de kartbaan van ImagiPark in Mons is 625 meter lang.