Gave kartbanen in

Bestsellers kartdeals in Bilzen

Populaire deals in de omgeving van Bilzen

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Bilzen

Ben jij op zoek naar een activiteit die niet enkel leuk is maar ook competitief? Ga dan karten in Bilzen, Limburg en beleef het meest zenuwslopende dagje uit. Karten in Bilzen is leuk voor jong en oud, dus iedereen kan meegenieten van deze activiteit.

Ontdek de vetste kartbaan in Bilzen

Wanneer je klaar bent voor jouw volgende kart avontuur in Bilzen, kan je terecht bij Fastlane Karting Bilzen. Hier vind je 604 meter aan in en outdoor plezier. Heb jij het in je om de 1e plek op het podium te claimen? Er is maar één manier om daarachter te komen…

Karten in de buurt van Bilzen

In de buurt van Bilzen vind je ook enkele spectaculaire kartbanen, namelijk Karting Genk en Cargo Karting. In minder dan een half uur rijden vanaf Bilzen vind je de vetste kartbaan in Genk: Karting Genk. Bij dit kartcentrum kart je letterlijk in de bandensporen van echte Formule 1-racers, hoe gaaf is dat? Shine op het asfalt zoals Max Verstappen.

Op een klein half uurtje rijden vanaf Bilzen ben je bij Cargo Karting in Maasmechelen. Ontdek de waanzinnige 600 meter lange kartbaan voor een uitdagende race. Scheur over het multi-level circuit en laat zien dat jij de beste bent op elke verdieping van deze kartbaan.

Karten in Bilzen is veilig

Buiten het feit dat karten ontzettend leuk is, is het ook nog eens super veilig. Voordat jij jouw racehelm ontvangt, krijg je eerst veiligheidsinstructies. Gedurende deze instructies leer jij alles over de kartbaan, de regels en de kart. Hierna mag je losgaan op de kartbaan.

Een leuke activiteit voor een groep

Karten in Bilzen is erg geschikt om te doen met een groep. Je hebt geen ervaring nodig om plezier te hebben op de kartbaan. Dit maakt karten dan ook de ideale activiteit voor een groepsuitje, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Ontdek alle arrangementen en reserveer jouw groepsuitje.

3 redenen om te kiezen voor karten in en nabij Bilzen

  • Uitdagende kartbanen in en nabij Bilzen
  • Veilige activiteit voor iedereen
  • Gave groepsactiviteit

Praktische informatie voor karten in en nabij Bilzen

Zin gekregen om de innerlijke Formule 1 held in je los te laten? Plan snel jouw bezoek.

Fastlane Karting Bilzen

Vrankrijk 31, 3740 Bilzen

Karting Genk

Damstraat 1, 3600 Genk

Cargo Karting

Heufkensweg 5, 3630 Maasmechelen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Bilzen

In Bilzen kun je karten bij Fastlane Karting Bilzen. In de buurt van Bilzen kun je karten bij Karting Genk in Genk en Cargo Karting in Maasmechelen.

De kartbanen in en nabij Bilzen, Henegouwen geven je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is Bilzen de plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Ga zeker karten in Bilzen.

De kartbaan Fastlane Karting Bilzen is in en outdoor.
De kartbaan Karting Genk is outdoor.
De kartbaan Cargo Karting is indoor.

De lengte van de kartbaan Fastlane Karting Bilzen is 604 meter.
De lengte van de kartbaan Karting Genk is 550 meter.
De lengte van de kartbaan Cargo Karting is 600 meter.