Fantastische kartbanen in

Bestsellers kartdeals in Limburg (stad)

Populaire deals in de omgeving van Limburg (stad)

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Limburg (stad)

Oproep aan alle liefhebbers van snelheid en actie! Karten in Limburg (stad), Luik is de ultieme activiteit als je op zoek bent naar een waanzinnige activiteit vol competitie. Tijdens karten in Limburg (stad) kan je jouw kart skills naar een hoger niveau tillen. Daarnaast geef je ook nog een boost aan jouw zelfvertrouwen en werk je aan je reflexen.

De gaafste kartbaan in Limburg (stad)

In Limburg (stad) vind je één waanzinnige kartbaan: HD Kart. Voel de adrenaline door je lichaam gieren tijdens een spannende race op de indoor kartbaan. Maak je klaar voor opwindende lange rechte stukken en adembenemende bochten.

Indoor karten in Limburg (stad)

Een groot voordeel van karten in Limburg (stad), is dat je dit binnen doet. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken om het weer. Jouw uitje wordt hoe dan ook een groot succes, of het nou slecht weer is of niet. Daarnaast zijn indoor kartbanen vaak technischer, waardoor hier jouw kart skills écht op de proef worden gesteld.

Karten in Limburg (stad) is veilig voor elke racer

Behalve dat karten in Limburg (stad) super leuk is, is het ook super veilig. Een professional vertelt je alles wat je moet weten over deze activiteit. Na deze instructies is het tijd om jouw racehelm op te zetten. Ready, set, race!

Karten nabij Limburg (stad)

In de buurt van Limburg (stad) vind je de spectaculaire kartbaan van Karting Eupen. Met ruim 1100 meter aan raceplezier kan jij hier je geluk niet op. Ervaar uitdagende bochten en een toffe fly-over op dit indoor circuit.

3 redenen om te kiezen voor karten in Limburg (stad)

  • Spectaculaire kartbanen in en nabij Limburg (stad)
  • Je hoeft je geen zorgen te maken om het weer met indoor karten
  • Veilige activiteit voor iedereen

Praktische informatie om te karten in en nabij Limburg (stad)

Klaar voor de ultieme race? Plan snel jouw bezoek.

HD Kart

Av. Reine Astrid 97/A, 4831 Limburg

Karting Eupen

Industriestraat 37, 4700 Eupen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Limburg (stad)

In Limburg (stad) kun je karten bij HD Kart. Op minder dan een kwartiertje rijden vanaf Limburg (stad) kun je karten bij Karting Eupen in Eupen.

De kartbanen in en nabij Limburg (stad), Luik geven je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is Limburg (stad) de plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Ga zeker karten in Limburg (stad).

De kartbanen HD Kart en Karting Eupen zijn beide indoor.

De lengte van de kartbaan HD Kart is onbekend.
De lengte van de kartbaan Karting Eupen is 1100 meter.