Karten in Bouillon

Bestsellers kartdeals in Bouillon

Populaire deals in de omgeving van Bouillon

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Bouillon

Alle liefhebbers van snelheid opgelet! Karting in Bouillon, Luxemburg is de meest spannende activiteit als je houdt van competitie en adrenaline. Tijdens een waanzinnige race zal je herinneringen maken om nooit meer te vergeten. Ontdek nu snel deze fantastische ervaring.

Ontdek de unieke kartbaan in Bouillon

Er is een waanzinnige kartbaan in Bouillon: Karting Bouillon. Op deze outdoor kartbaan vind je 400 meter aan uitdagende bochten en stimulerende rechte stukken waar je los kan gaan. Geniet van de frisse buitenlucht terwijl jij je kart skills in de praktijk toepast.

Karting in Bouillon is geschikt voor elke gelegenheid

Karten is leuk voor elke gelegenheid, dus waar wacht je nog op? Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een onvergetelijke race met karting in Bouillon. Jullie zullen nog dagenlang napraten over het plezier dat jullie hadden op de kartbaan.

Outdoor karting in Bouillon

Een leuk aspect van outdoor karting in Bouillon is dat je kan genieten van een race in de buitenlucht. Voel de wind door je haar terwijl je vol gas over het circuit scheurt. Outdoor circuits zijn meestal iets wijder, waardoor je nog harder over de baan kan racen. Geniet van spectaculaire inhaal stukken.

Kinderen genieten van karting in Bouillon

Ook de kleinste waaghalzen kunnen genieten van een zenuwslopende race. Kinderen racen in speciale kinderkarts. Deze hebben minder power en zijn makkelijker om te sturen. Zo kan iedereen meedoen! Zal jouw dochter jou inhalen? Er is maar één manier om daarachter te komen…

3 redenen om te kiezen voor karting in Bouillon

  • Uitdagende 400 meter lange outdoor kartbaan
  • Leuk voor elke gelegenheid
  • Kinderen kunnen ook genieten van karting in Bouillon

Praktische informatie voor karting in Bouillon

Zin in een waanzinnig uitje? Plan snel jouw bezoek aan de kartbaan.

Karting Bouillon

Voie Jocquée 115, 6830 Bouillon

Veel gestelde vragen over kartbanen in Bouillon

De kartbaan in Bouillon, Luxemburg is perfect om je vrije dag te besteden. Als je op zoek bent naar spannende avonturen, dan is Bouillon dé plek. De regels en veiligheidsinstructies worden aan het begin van de activiteit verteld. Als je meerdere keren racet, zit er een kleine pauze tussen de races. Maak je klaar voor een waanzinnig kart uitje in Bouillon.

De kartbaan Karting Bouillon in Bouillon is een outdoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Karting Bouillon in Bouillon is 400 meter.