Karten in Sint-Niklaas

Bestsellers kartdeals in Sint-Niklaas

Populaire deals in de omgeving van Sint-Niklaas

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Sint-Niklaas

Op zoek naar een activiteit die snel, actief en competitief is? Dan is karting in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen perfect voor jou. Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit en sta samen aan de startlijn op de kartbaan. Wie is het snelst van iedereen? Kom erachter op het kartcircuit van Sint-Niklaas.

Ontdek de vette kartbaan in Sint-Niklaas

Wanneer je wilt indoor karten, bezoek dan zeker JPR Belgium in Sint-Niklaas. Race samen met jouw tegenstanders over de 800 meter lange kartbaan. Je vindt hier uitdagende bochten en snelle rechte stukken. Dit is de ultieme plek om jouw kart skills te showen.

Indoor karting in Sint-Niklaas

Regent het? Geen probleem! Op de indoor kartbaan van JPR Belgium merk je niks van de regen en kan je droog door de bochten racen. Daarom kan je heel het jaar door komen karten in Sint-Niklaas, hoe gaaf is dat? Wacht niet langer en boek nu jouw kart activiteit in Sint-Niklaas.

In Antwerpen vind je ook een hele leuke indoor go-kart track. Deze baan heer AB E-karting Antwerpen en ligt in Antwerpen. Ben jij de aller snelste op deze indoor baan? Plan je dag uit nu en kom erachter!

Karting in Sint-Niklaas is het ideale groepsuitje

Karting in Sint-Niklaas is het leukste uitje voor iedereen. Dat komt omdat jong en oud kunnen karten in Sint-Niklaas. Hierdoor beleeft iedereen een fantastische tijd bij de kartbaan. Vier bijvoorbeeld kinderfeestjes, bachelor feestjes of teamuitjes. Kortom, voor elke gelegenheid en leeftijd is karten in Sint-Niklaas het perfecte uitje.

Een veilig karting uitje in Sint-Niklaas

Iedereen beleeft een veilige activiteit tijdens karting in Sint-Niklaas. De veiligheid van elke deelnemer van de race wordt gewaarborgd door veiligheidsinstructies. Daarnaast is er een professional aanwezig tijdens de race die een oogje in het zeil houdt.

3 redenen om te kiezen voor karting in Sint-Niklaas

  • 800 meter lange indoor kartbaan
  • Het ideale groepsuitje
  • Een veilige ervaring voor iedereen

Praktische informatie voor karting in Sint-Niklaas

Klaar voor spanning en sensatie? Plan snel jouw bezoek aan de gave kartbaan.

Karting Des Fagnes

Europark-Noord 29, 9100 Sint-Niklaas

Veel gestelde vragen over kartbanen in Sint-Niklaas

De kartbaan in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen biedt een goeie service. Als je op zoek bent naar een nieuw en fantastisch uitje dan is Sint-Niklaas dé plek. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan meedoen, vertelt een medewerker alles over veiligheid. Tussen de races door, heb je tijd om te pauzeren. Kom nu karten in Sint-Niklaas.

Kartbaan JPR Belgium in Sint-Niklaas is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van JPR Belgium in Sint-Niklaas is 800 meter lang.