Karten bij AB E-Karting Antwerp

Bestsellers AB E-Karting Antwerp

Tickets AB E-Karting Antwerp

Info over AB E-Karting Antwerp

Wanneer je komt karten bij AB E-Karting Antwerpen in Antwerpen (stad), Antwerpen beleef je een onvergetelijke dag. Jong en oud kunnen hier komen e-karten. Het is dan ook de perfecte activiteit voor elke gelegenheid. Vier jouw kinderfeestje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of kom met een groep vrienden lekker karten. Er zijn genoeg arrangementen beschikbaar om er voor te zorgen dat jij jouw uitje niet snel vergeet. Bekijk nu zelf alle mogelijkheden.

FAQ over AB E-Karting Antwerp

Om te mogen karten bij AB E-Karting Antwerpen moet je minimaal 1.50m zijn. Wel zijn er duozitters beschikbaar waarbij je vanaf 4 jaar al mee mag als bijrijder.
AB E-Karting Antwerpen heeft een multi-level indoor racecircuit en beschikt over een flyover.

Reviews over AB E-Karting Antwerp

FAQ over Karten in Antwerpen

Race bij AB E-Karting Antwerpen voor leuke kart experiences in Antwerpen (stad), Antwerpen. Bezoek deze indoor kartbaan voor de leukste activiteiten en vier hier je feestje of evenement.

E-karten in Antwerpen

Deze kartbaan gebruikt elektrische karts die niet alleen super schoon zijn, ze zijn ook nog eens hartstikke snel.

Veilig uitje voor jong en oud

Voordat je de kart instapt, krijg je een uitgebreide veiligheidsuitleg en bekijk je een instructie video. De kartbaan is geschikt voor iedere karter en vanaf 4 jaar mag je al de kartbaan op. Mocht je karten nog wat spannend vinden, heeft deze kartbaan ook duozitters waar je met z’n tweeën in een kart kan zetten.

Meerdere activiteiten mogelijk

En niet alleen de kartbaan bij AB E-Karting in Antwerpen is geweldig. Ook de andere activiteiten zoals bowlen zijn een echte aanrader bij dit multi-activity center. En naast bowlen houdt het nog niet op het het plezier bij AB E-karting Antwerpen.

Je kan hier ook nog een uitstapje maken naar de karaoke kamer. Hier kan jij de longen uit je lijf zingen. Bowlen, karten en zingen allemaal niet echt jouw ding? Dan kan je ook nog een tripje naar de escape room plannen op deze locatie.

Voor welke activiteit bij AB E-karting Antwerpen kies jij? Boek nu snel jouw favoriete deal.