Dit zijn de top 3 activiteiten in Antwerpen

In Antwerpen zijn er een hoop geschikte activiteiten voor jong en oud. Ontdek wat jij kunt doen in Antwerpen en bekijk de drie beste activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een indoor of outdoor activiteit, in Antwerpen vind je dit allebei. Bekijk hier de activiteiten. 

De leukste activiteiten in Antwerpen

Antwerpen is dé plek die je moet bezoeken wanneer je in België bent. De provincie heeft een hoop te bieden, van culturele monumenten tot aan avontuurlijke activiteiten. Zo kun je in Antwerpen een hoop toffe activiteiten boeken. Van karten tot aan karaoke, alles is mogelijk in Antwerpen.

De beste indoor activiteiten 

Antwerpen heeft een breed aanbod aan indoor activiteiten. Zo kun je in de Belgische provincie op verschillende locaties indoor karten. Scheur met je kart over de kartbaan en race als eerste de finishlijn over. De plek heeft een hoop geschikte locaties waar jij en jouw vrienden of familie kunnen karten. 

Ook kun jij in Antwerpen komen lasergamen of karaoke zingen. Combineer jouw indoor kart uitje met deze superleuke activiteiten en beleef een onvergetelijke dag. Nodig jouw collega’s uit voor een gezellig dagje uit en kom naar Antwerpen. 

De tofste outdoor activiteiten

Voor de natuurliefhebbers onder ons, zijn er ook een hoop outdooractiviteiten in Antwerpen. Race op een van de vele outdoor kartbanen en voel de zon op je helm branden wanneer jij jouw tegenstander inhaalt. Outdoor karten geeft jouw race avontuur net dat extraatje en maakt het een activiteit om niet snel te vergeten. 

De top 3 beste activiteiten Antwerpen

Om je een beetje op weg te helpen in het kiezen van de leukste activiteiten in Antwerpen, hebben we de 3 beste activiteiten voor je op een rijtje gezet. Deze activiteiten zijn leuk voor jong en oud en zijn makkelijk te boeken via onze website. 

  1. Indoor en outdoor karten 

Antwerpen is dé plek voor jouw kart avonturen. Of je nu op een indoor of outdoor kartbaan wilt racen, in Antwerpen is alles mogelijk. Er zijn verschillende locaties waar jij terecht kan. Iedere locatie heeft een unieke kartbaan met uitdagende bochten. Ook zijn er kinderkarts aanwezig. Zo kunnen zelfs de kleinste racers mee doen.

Ben jij nog niet een hele goede karter, of ga jij voor het eerst karten? Gebruik dan deze go-kart tips, zo vlieg jij nog sneller over de baan. Ging het toch nog niet zoals gepland? Dit zijn smoesjes die jij kan gebruiken als je net niet op de eerste plaats endigt.

  1. Lasergamen 

Lasergamen is een andere geschikte activiteit in Antwerpen. De provincie heeft een aantal locaties waar jij samen met jouw vrienden terecht kan voor een uitdagend spel lasergamen. Betreed samen de arena en probeer zo snel mogelijk de tegenstander uit te schakelen. Ben jij klaar voor dit spannende spel?  

  1. Bowlen 

Bowlen verdient ook zeker een plekje in de top drie beste activiteiten in Antwerpen. Deze activiteit is altijd een geschikte activiteit en is leuk voor iedere gelegenheid. Of je nu een kinderfeestje wilt organiseren, of een uitje met het gezin, bij de bowlingbanen in Antwerpen ben je aan het juiste adres. 

Boek jouw tickets voor de leukste activiteiten

Dus, ben jij klaar voor een nieuw avontuur in Antwerpen? Kies snel een van jouw favoriete uitje of combineer de leukste activiteiten in een combideal. De deals op onze website zijn makkelijk te boeken en zijn compleet gearrangeerd. Kies jouw favoriete deal en kom naar Antwerpen. 

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest