De beste kartbanen in Luik

Bestsellers in Luik

Populaire deals in Luik

Steden in Luik

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Luik

Ben jij op zoek naar de beste kartbaan om te gaan karten in Luik? Goed nieuws! In Luik vind je verschillende kartbanen die geschikt zijn voor jouw volgende activiteit. Daarom is Luik de ideale plek voor jouw volgende activiteit. Karten is leuk voor jong en oud en is daarom de perfecte manier om een kinderfeestje of vrijgezellenfeest te vieren. Nodig snel je vrienden, familie of collega’s uiten en boek je reservering voor een tof dagje uit in Luik. Race jij als eerste over de finishlijn? Ga karten in Luik en beleef het nu zelf.

De leukste kartbanen in Luik

Wanneer je wilt gaan karten in Luik vind je een aantal geschikte kartbanen. Een must-visit kartbaan in Luik is Eastbelgium Action Center. Niet alleen kan je hier genieten van een gaaf uitje karten, er zijn nog vele andere leuke activiteiten die je hier kan organiseren. Daarom ook zeker een ideale locatie voor jouw volgende uitje.

Of kom downhill karten in Luik bij Club Actif. Hier geniet je van een unieke manier op de outdoor kartbaan in Trois-Ponts. In leuk vind je JMKarting Liege, een uitdagende multi-level indoor kartbaan. Hier kan je altijd terecht voor een onvergetelijke race. Hier kan je altijd terecht voor een onvergetelijke race over de 530 meter lange indoor baan met een fly-over. Kartbaan RACB Karting de Spa-Francorchamps is de ideale plek voor het vieren van een kinderfeestje of familie uitje. Ontdek de 1092 meter lange outdoor kartbaan nu zelf.

Karten in Luik: veilig en leuk

Wanneer je gaat karten in Luik, zijn veiligheid en plezier de twee prioriteiten bij de kartbanen. Het dragen van een helm is verplicht en zal bij de ingang aan jou gegeven worden. Voordat je de kart instapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de baan en kart. Een professional zal je vertellen wat je wel en niet kunt doen op de kartbaan. Ook zullen deze professionals tijdens de race aanwezig zijn en een oogje in het zeil houden.

Indoor en outdoor karten in Luik

Wanneer jij jouw volgende kart activiteit in Luik organiseert, heb je de keuze tussen verschillende outdoor en indoor banen. Zowel indoor kartbanen als outdoor banen hebben hun eigen kwaliteiten. Voor degene die van de natuur houdt en maar al te graag de wind door zijn haren voelt wapperen, zijn de outdoor tracks zeker een goede optie.

Bij Club Actif in Trois Ponts beleef je een net wat ander avontuur en race je met Devalkarts. Deze hebben geen motor of zijn niet elektrisch, maar maken gebruik van de kracht van de heuvels op het terrein. Dit maakt jouw activiteit nog unieker. Bekijk snel de leukste deals om dit zelf te ervaren.

Praktische informatie karten Luik

Dit zijn de kartbanen die jij kan bezoeken tijdens jouw volgende uitje in Luik:

Club Actif

Aisomont 70, 4980 Trois-Ponts

Eastbelgium Action Centre

Grüfflingen 59, 4791 Burg-Reuland

JMKarting Liege

Rue Churchill, 4624 Fléron

RACB Karting de Spa Franchorchaps

Route du Circuit 51, 4970 Stavelot

Boek jouw volgende activiteit

Waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete kartbaan en kom karten in Luik. Mocht je een outdoor kartbaan kiezen, check dan voor de zekerheid de weersvoorspellingen voor het boeken. Kies je favoriete deal op onze website en kom karten in Luik!

Veel gestelde vragen over kartbanen in Luik

De kartbanen in Luik geven je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is Luik de plek. Om zeker te zijn dat iederen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Sta klaar voor jouw kart uitje in Luik.

Eastbelgium Action Center is een indoor kartbaan.
Karting Eupen is een indoor kartbaan.
JMKarting Liege is een indoor kartbaan.
Racing Kart Indoor de street is een indoor kartbaan.
RACB Karting de Spa-Francorchamps is een outdoor kartbaan.
Club Actif is een outdoor kartbaan.

De lengte van de kartbaan van Eastbelgium Action Center is 910 meter lang.
De lengte van de kartbaan van Karting Eupen is 1100 meter lang.
De lengte van de kartbaan van JMKarting Liege is 530 meter lang.
De lengte van de kartbaan van Racing Kart Indoor de street is onbekend.
De lengte van de kartbaan van RACB Karting de Spa-Francorchamps is 1092 meter lang.
De lengte van de kartbaan van Club Actif is onbekend.