De snelste kartbanen in

Bestsellers in West-Vlaanderen

Populaire deals in West-Vlaanderen

Steden in West-Vlaanderen

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in West-Vlaanderen

Hoge snelheden, pittige competitie en een grote dosis aan plezier! Waan je in de wereld van karting in West-Vlaanderen. Vlieg over de kartbanen en race langs jouw competitie op weg naar de finishlijn. Karten is dé activiteit voor een verjaardagsfeestje, werkuitje of voor met de vriendengroep. Ben jij de snelste van allemaal? Kom het bewijzen met jouw volgende karting uitje in West-Vlaanderen.

Ontdek de leukste kartbaan in West-Vlaanderen

In West-Vlaanderen zijn twee geweldige kartbanen, geschikt voor jouw volgende uitje. Probeer de kartbaan Worldkarts Kortrijk in West-Vlaanderen. Een indoor kartbaan in Kortrijk die door de spannende bochten uitdagend is voor de ervaren karters. Maar door de fly-over ook zeker leuk voor de joyriders.

Worldkarts Poperinge is de andere kartbaan die in West-Vlaanderen ligt. Deze baan in Poperinge is ook indoors en je kan hier dus altijd terecht, wat voor weer het buiten ook is. Deze baan is perfect om je techniek aan te scherpen. Rij jij een ideale racelijn en finish jij het snelste over de track? Beide kartbanen rijden op bio-ethanol, dus jouw kart uitje is milieubewust.

Een unieke karting experience in West-Vlaanderen

Daarnaast kan je voor een geweldig kart uitje terecht bij BattleKart Kortrijk. Hier ga je niet zomaar karten – je speelt namelijk spellen! Dit doe je in elektrische karts en door middel van augmented reality en VR. Zo is jouw uitje extra speciaal.

Een plezante en veilige activiteit voor jong en oud

Niet alleen is karting in West-Vlaanderen super leuk, het is ook veilig. Zo zijn er mogelijkheden om te komen karten met kinderen. Voor de jongere snelheidsduivels zijn er speciale kinderkarts beschikbaar.

Daarnaast ontvang je veiligheidsinstructies. Deze helpen je om op een veilige manier te kunnen karten in West-Vlaanderen. Zo leer je alles over jouw kart, de regels en het circuit. Na afloop is het tijd om je helm op te zetten en zorgeloos te genieten.

3 redenen voor karting in West-Vlaanderen

  1. Keuze uit de leukste indoor kartbanen
  2. Een unieke kart ervaring door middel van spellen
  3. De perfecte activiteit voor elk uitje

Praktische informatie karting in West-Vlaanderen

Ben jij klaar voor de competitie? Boek je tickets nu en ga de strijd aan!

BattleKarts Kortrijk

Doorniksesteenweg 216, Hall 4, 8500 Kortrijk

Worldkarts Kortrijk

Spinnerijkaai 67B, 8500 Kortrijk

Worldkarts Poperinge

Europalaan 5, 8970 Poperinge

Veel gestelde vragen over kartbanen in West-Vlaanderen

Karten in West-Vlaanderen doe je bij drie geweldige kartbanen. Dit zijn Worldkarts Kortrijk, BattleKart Kortrijk en Worldkarts Poperinge.

De kartbanen in West-Vlaanderen geven je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is West-Vlaanderen de plek. Om zeker te zijn dat iederen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Ga zeker in West-Vlaanderen.

Worldkarts Kortrijk is een indoor kartbaan.
Worldkarts Poperinge is een indoor kartbaan.
BattleKart Kortrijk is een indoor kartbaan.

De lengte van de kartbaan van Worldkarts Kortrijk is onbekend.
De lengte van de kartbaan van Worldkarts Poperinge is onbekend.
De lengte van de kartbaan van BattleKart Kortrijk is onbekend.