De beste kartbanen in Oost-Vlaanderen

Bestsellers in Oost-Vlaanderen

Populaire deals in Oost-Vlaanderen

Steden in Oost-Vlaanderen

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Oost-Vlaanderen

Karten in Oost-Vlaanderen is de perfecte activiteit voor een dagje weg. Ga voor een razendsnel uitje en voel de adrenaline door je lichaam schieten als je op de baan racet. Neem plaats in je kart, doe je visor naar beneden en druk je voet op dat gaspedaal in 3, 2, 1… Karten in Oost-Vlaanderen is het leukste uitje voor iedereen! Kom het zelf ontdekken.

Ontdek de waanzinnige kartbanen in Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen vind je drie waanzinnige indoor kartbanen: Yeti – Eeklo, eKart en JPR Belgium. Op deze kartbanen beleef je zenuwslopende races. Tijdens indoor karten hoef jij je geen zorgen te maken om slecht weer. Ben jij klaar voor je volgende avontuur? Ontdek nu snel welke kartbaan het beste bij jou past.

Indoor karten in Oost-Vlaanderen

Geniet van een berg indoor plezier in Oost-Vlaanderen. Race over een 600 meter lange indoor multi-level kartbaan in een e-kart bij Yeti – Eeklo. E-karten is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook nog eens éxtra snel en veilig.

In Gent vind je eKart, een ontzettend leuke indoor kartbaan. Hier race jij razendsnel over de 450 meter lange binnenbaan. De baan is voorzien van schone, stankvrije en elektrische karts. Kart jij op deze baan in Oost-Vlaanderen de perfecte racelijnen en de allersnelste rondes? Ontdek het nu en kom karten in Oost-Vlaanderen.

De laatste indoor kartbaan in Oost-Vlaanderen is JPR Belgium. Wees de eerste die de finish line bereikt op de 800 meter lange kartbaan. Dit is de ultieme plek om jouw kart skills op de proef te stellen.

Veilig racen in Oost-Vlaanderen

Wanneer je kiest voor indoor karten in Oost-Vlaanderen, beleeft iedereen een spannende en veilige tijd. Nadat de veiligheidsinstructies over de kartbaan, de kart en de regels zijn gegeven mag jij je klaarmaken voor een spannende race. Een professional houdt een oogje in het zeil tijdens de race.

De ideale activiteit voor een groepsuitje

Wil jij ook een gave activiteit voor je verjaardag te vieren, een activiteit voor de familiedag of is het tijd om je bachelor party te vieren? Karten in Oost-Vlaanderen is de meest geschikte activiteit. Iedereen heeft evenveel plezier op de baan.

3 redenen om te kiezen voor karten in Oost-Vlaanderen

  • 3 waanzinnige indoor kartbanen
  • Veilige activiteit voor iedereen
  • Geschikt voor elke gelegenheid

Praktische informatie om te kiezen voor karten in Oost-Vlaanderen

Zin gekregen in een spectaculaire race? Breng snel jouw bezoek aan één van de kartbanen.

Yeti – Eeklo

Leopoldlaan 60, 9900 Eeklo

eKart

Dok Noord 7 B-9000 Gent

JPR Belgium

Europark-Noord 29, 9100 Sint-Niklaas

Veel gestelde vragen over kartbanen in Oost-Vlaanderen

Je kan karten in Oost-Vlaanderen bij drie kartbanen. Dit zijn Yeti – Eeklo, eKart en JPR Belgium.

De kartbanen in Oost-Vlaanderen geven je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is Oost-Vlaanderen de plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Ga dus zeker karten in Oost-Vlaanderen.

Yeti – Eeklo is een indoor kartbaan.
eKart is een indoor kartbaan.
JPR Belgium is een indoor kartbaan.

De lengte van de kartbaan van Yeti – Eeklo is 600 meter lang.
De lengte van de kartbaan van eKart is 450 meter lang.
De lengte van de kartbaan van JPR Belgium is 800 meter lang.