Delen op facebook
Facebook
Delen op whatsapp
WhatsApp

Factory Kart

4.1
4.1/5

Bezoek de 500 meter lange kartbaan in Beersel.

Highlights

Op zoek naar een maximale hoeveelheid spanning en sensatie? Probeer deze multi-level kartbaan!

Regenachtige dag? Op deze locatie geniet je van een berg indoor plezier!

Een fly-over voegt altijd iets bijzonders toe aan een kartbaan. Wil je weten waarom? Bezoek deze locatie en ontdek het zelf!

Beschrijving

Karten is een leuk en spannend uitje voor jou en je vrienden of familie! Je vindt de 500 meter lange kartbaan van Factory Kart in Beersel, Vlaams-Brabant. Karten is ideaal voor kinderfeestjes of een spannend dagje uit met je vrienden. Elke keer dat je over de fly-over racet, voel je de adrenaline door je lichaam gieren! Rij altijd in de ideale weersomstandigheden bij deze indoor kartbaan. Waar wacht je nog op? Bestel je tickets en ga de strijd aan!

"Bij Factory Kart in Beersel kan je karten als bij geen andere baan. Deze indoor kartbaan heeft een industriële look die jouw kartuitje extra bijzonder maakt!"
Local expert
Offerte aanvraag

Op dit moment is het niet mogelijk een offerte aanvraag te doen.

Locatie

FactoryKart (The pole), A. Vaucampslaan, Beersel, België

Veel gestelde vragen

Tijdens het karten is het aangeraden om dichte schoenen en lange kleding aan te trekken. Als je racehandschoenen hebt, neem ze dan vooral mee. Deze zijn niet verplicht voor het karten.

Om te mogen karten in een volwassen kart bij Factory Kart moet je minimaal 16 jaar zijn. Ook zijn er kinderkarts beschikbaar.

Tickets omschrijving

Openingstijden