Karten in Antwerpen (stad)

Bestsellers kartdeals in Antwerpen (stad)

Populaire deals in de omgeving van Antwerpen (stad)

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Antwerpen

Karten in Antwerpen, regio Antwerpen is de allertofste activiteit als je op zoek bent naar een uitje vol snelheid, competitie en adrenaline. Het pure gevoel van snelheid, plezier en opwinding dat karting biedt, valt niet te ontkennen – en dat maakt karten in Antwerpen een perfecte aanvulling op elk feest of evenement.

Ontdek de 2 waanzinnige kartbanen wat jij kunt karten in Antwerpen

In de stad Antwerpen vind je twee fantastische kartbanen waar jij je geluk niet op kan. De twee kartbanen in Antwerpen waar je terecht kan voor een geweldige dag zijn Indoor Karting Antwerpen en AB E-Karting Antwerpen.

Met maar liefst 365 meter aan raceplezier scheur je bij Indoor Karting Antwerpen over het uitdagende circuit. Karten op dit circuit laat je sneller door de S-bochten suizen dan een bliksemschicht. Ben jij de persoon die de tactische bochten het beste beheert?

Ervaar spectaculaire inhaalmomenten tijdens de stimulerende rechte stukken op de kartbaan van Indoor Karting Antwerpen. Dit is dé plek om jouw gaspedaal tot de grond in te trappen. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit en laat jouw kart skills op de verbazingwekkende kartbaan in Antwerpen zien.

Ook bij AB E-Karting Antwerpen beleef je een dag om nooit te vergeten. Race in elektrische karts op de stimulerende kartbaan. Je vindt hier een vette fly-over waar je de maximale snelheid van je kart kan behalen wanneer je hier afdaalt. Claim jij de eerste plek op het podium tijdens karten in Antwerpen?

Een andere unieke indoor kartbaan in Antwerpen is BattleKart Antwerpen. Door de mix van VR en augmented reality beleef je een onvergetelijk uitje in de elektrische karts. Op deze kartbaan heb je keuze tussen diverse spellen. Wanneer je op zoekt bent naar een speciale manier van karten ben je bij BattleKart Antwerpen aan het juiste adres.

Indoor karten in Antwerpen

Een groot voordeel aan karten in Antwerpen is dat dit indoors is. Het maakt niet uit of het buiten een druilerige dag is vol regen, koud of wellicht zelfs sneeuw. Tijdens deze binnenactiviteit blijf jij warm en droog binnen. Het onvoorspelbare weer zal jouw uitje niet verpesten.

Karten in Antwerpen is het ultieme groepsuitje

Het leuke aan karten in Antwerpen is dat deze activiteit geschikt is voor elke gelegenheid. Deze activiteit die boordevol actie is, is het ultieme idee voor verschillende gelegenheden. Voor mensen die een leuk uitje willen plannen voor vrienden, een dagje weg met de familie of een teambuilding activiteit met collega’s: het kan allemaal.

Daarnaast kan je ook komen karten in Antwerpen met de allerkleinste snelheidsduivels. Zo is karten in Antwerpen ook ideaal voor het vieren van een kinderfeestje. Daag snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een onvergetelijke race.

Kom karten in Antwerpen met jouw kinderfeestje

Zoals al eerder benoemd is karten in Antwerpen ook een uniek uitje voor een kinderfeestje. Kinderen kunnen de competitieve kant in hun naar boven laten komen op een leuke en spannende manier. Voor de kinderen zijn er speciale kinderkarts beschikbaar, die elk aspect van veiligheid in acht nemen.

Karten in Antwerpen is veilig voor iedereen

Buiten dat karten in Antwerpen supercool is, is het ook nog eens erg veilig. Voordat je begint aan de race ontvangt elke racer veiligheidsinstructies. Tijdens deze veiligheidsinstructies leer je meer over de kart, de kartbaan en de regels. Op deze manier kan iedereen veilig over de finishlijn scheuren.

Het dragen van dichte schoenen is verplicht tijdens karten in Antwerpen. Zodra je jouw race uitrusting aan hebt ben je klaar om vol gas te gaan op de kartbaan. Zet je helm op, start de motor en go!

4 redenen om te karten in Antwerpen

  1. Beleef adembenemende races op de indoor kartbanen in Antwerpen
  2. Karten in Antwerpen is het ultieme groepsuitje
  3. Racen in karts is veilig voor iedereen
  4. Een unieke manier van karten beleef je in Antwerpen

Praktische informatie over karten in Antwerpen

In Antwerpen stad vind je 2 waanzinnige kartbanen waar je de spannendste avonturen beleeft.

AB E-Karting Antwerpen

Blancefloerlaan 181, Antwerpen

BattleKart Antwerpen

Waagnatie HAL 2, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Indoor Karting Antwerpen

Noorderlaan 95a, 2030 Antwerpen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Antwerpen (stad)

De kartbanen in Antwerpen, Antwerpen hebben veel te bieden. Als je op zoek bent naar een nieuwe, memorabele experiences Dan is Antwerpen dé plek. De regels en veiligheidsinstructies worden aan het begin van de activiteit verteld. Tussen de races door, heb je tijd om even bij te tanken. Maak je klaar voor jouw kart uitje in Antwerpen.

Antwerpen heeft drie kartbanen: Indoor Karting Antwerpen, BattleKart Antwerpen en AB E-karting. Al deze kartbanen zijn indoor.

De lengte van de kartbaan van Indoor Karting Antwerpen in Antwerpen is 365 meter lang.
De lengte van de kartbaan van BattleKart Antwerpen in Antwerpen is onbekend.
De lengte van de kartbaan van AB E-Karting Antwerpen in Antwerpen is onbekend.