Karten in Mol

Bestsellers kartdeals in Mol

Populaire deals in de omgeving van Mol

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Mol

Ben jij een echte waaghals die op zoek is naar avontuur? Kom dan karten in Mol, Antwerpen. Alle liefhebbers van competitie kunnen hun geluk niet op tijdens een dagje karten in Mol.

Indoor karten in Mol

In Mol vind je een adembenemende kartbaan: Mol In Action. Op deze kartbaan beleef jij een dagje uit vol actie en plezier. Je vindt hier ruim 500 meter aan indoor raceplezier. Laat zien dat jij de tactische bochten als de allerbeste beheert en trap het gaspedaal tot de grond in de stimulerende rechte stukken. Eén ding is zeker: deze baan is voor de echte liefhebbers van snelheid.

Een groot voordeel van indoor karten is dat deze activiteit altijd een groot succes is omdat je niet afhankelijk bent van het weer. Ook al regent het buiten: jij scheurt lekker warm en droog binnen. Maak je borst nat voor een spannende race en daag al jouw vrienden, familie en collega’s uit voor een onvergetelijke dag. Boek nu tickets voor een unieke ervaring!

Karten in Mol is veilig voor iedereen

Karten is niet alleen heel erg leuk en spannend, het is ook erg veilig voor iedereen. Of je nou een ervaren karter bent of voor het eerst de kartbaan betreedt: een kart uitje in Mol wordt een groot succes. Ga jij laten zien dat jij de allersnelste racer bent in Mol? Trommel dan snel al jouw tegenstanders op en laat jouw kart skills zien.

3 redenen om te karten in Mol

  • Waanzinnige indoor 500 meter lange kartbaan
  • Slecht weer zal jouw uitje niet verpesten
  • Karten is veilig voor iedereen

Praktische informatie om te karten in Mol

Klaar om vol gas over de baan te scheuren? Bezoek de kartbaan dan snel.

Mol In Action

Keirlandse Zillen 7, 2400 Mol

Veel gestelde vragen over kartbanen in Mol

De kartbaan in Mol, Antwerpen is perfect om je vrije dag te besteden. Als je op zoek bent naar een waanzinnig dagje uit, dan is Mol de plek voor jou. Elke race start met een veiligheidsinstructie. Je kunt even pauzeren als je vaker achter elkaar racet. Maak je klaar voor jouw kart uitje in Mol.

Kartbaan Mol In Action in Mol is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Mol In Action in Mol is 500 meter lang.