Karten in Olen

Bestsellers kartdeals in Olen

Populaire deals in de omgeving van Olen

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting Olen

Een karting uitje in Olen, Antwerpen is een geweldige belevenis. Karten is een activiteit die niet alleen leuk is, maar ook competitief en uitdagend. Scheur over de gaafste kartbaan en claim de eerste positie. Word jij de winnaar? Ontdek het nu zelf.

Ontdek de gaafste kartbaan in Olen

Karting in Olen kan bij Goodwill Karting. Racen op de waanzinnige kartbaan van Goodwill Karting is een must-try voor alle liefhebbers van snelheid en competitie. Tijdens karten in Olen maak je herinneringen om nooit meer te vergeten.

In- en outdoor karting in Olen

Wat karting in Olen bij Goodwill Karting zo spectaculair maakt, is dat je zowel binnen als buiten racet. Hoe gaaf is dat? Een combinatie van een binnen- en buiten circuit maakt een heat nog uitdagender. Je krijgt hier het beste van twee werelden. Eén ding is zeker: tijdens karten in Olen worden jouw kart skills ultiem op de proef gesteld.

Karting in Olen met elke gelegenheid

Of je nou met je familie komt, een werkuitje organiseert of een competitief dagje met vrienden wilt: tijdens karting in Olen kan het allemaal. Dit is het ultieme groepsuitje voor iedereen.

Een veilige race voor iedereen

Buiten het feit dat karten in Olen een waanzinnige ervaring is, is het ook nog eens erg veilig voor elke racer. Voordat de race start, krijgt iedereen veiligheidsinstructies. Tijdens deze veiligheidsinstructie leer je alles over de kart, de kartbaan en de regels. Op deze manier kan iedereen veilig karten in Olen en beleeft iedereen plezier.

3 redenen waarom jij moet kiezen voor karting in Olen

  1. Een unieke combinatie van een in- en outdoor kartbaan
  2. Een geschikte activiteit voor elke gelegenheid
  3. Karting in Olen is veilig

Praktische informatie over karting in Olen

Klaar om te racen? Hier vind je de kartbaan:

Goodwill Karting

Hoogbuul 47, 2250 Olen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Olen

De kartbaan in Olen, Antwerpen is perfect om je vrije dag te besteden. Als je op zoek bent naar nieuwe, unieke uitjes dan is Olen de plek. Elke race start met een veiligheidsinstructie. Na iedere race is een korte pauze ingelast. Ontdek nu zelf hoe gaaf het is om te karten in Olen.

Kartbaan Goodwill Karting in Olen is een in- en outdoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Goodwill Karting in Olen is onbekend.