Karten in Ramsel

Bestsellers kartdeals in Ramsel

Populaire deals in de omgeving van Ramsel

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Ramsel

Wat nou zo leuk is aan karten in Ramsel, Antwerpen is dat het voor iedereen een toffe activiteit is. Of je nu al de een professionele karter bent en altijd wint of juist voor het eerst gaat karten, het maakt allemaal niet uit. In Ramsel kan namelijk iedereen genieten van deze activiteit. Scheur over de baan tijdens jouw volgende uitje en ervaar hoe leuk karten in Ramsel nou echt is.

Ontdek de geweldige kartbaan in Ramsel

In Ramsel vind je één waanzinnige kartbaan: Extreme-Kart. Deze kartbaan is indoors en daarom altijd een geschikte locatie voor jouw uitje. Race over de 450 meter lange baan en ontdek of jij de snelste rondes racet. Karten in Ramsel is een onvergetelijke belevenis.

Indoor karting in Ramsel

Een groot voordeel aan indoor karten is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Je hoeft je geen zorgen te maken om het weer. Jouw uitje gaat hoe dan ook een groot succes worden.

Karting in Ramsel is leuk voor elke gelegenheid

Jong en oud kunnen samen genieten tijdens het volgende uitje. Of je nu komt karten met een kinderfeestje, een familie uitje of met een groep of vrienden, het is allemaal mogelijk. Het wordt gegarandeerd een dag om niet snel te vergeten. Kom daarom ook karten in Ramsel. Nodig al je vrienden, familie en collega’s uit.

Veilig uitje tijdens karting in Ramsel

Buiten het feit dat karting in Ramsel extreem gaaf is, is het ook nog eens erg veilig. Je hebt geen ervaring nodig om van deze activiteit te genieten. Voordat je de innerlijke F1-coureur in je los kan laten, ontvang je eerst veiligheidsinstructies. Na deze instructies is het tijd om je racehelm op te zetten en het gaspedaal flink in te trappen.

3 redenen om te kiezen voor karting in Ramsel

  • 450 meter lange uitdagende indoor kartbaan
  • Ideale activiteit voor elke gelegenheid
  • Veilig uitje voor iedereen

Praktische informatie om te kiezen voor karting in Ramsel

Zin gekregen om te laten zien dat jij de beste racer van Ramsel bent? Plan snel jouw bezoek aan de kartbaan.

Extreme-Kart

Aarschotsesteenweg 200/E, 2230 Herselt

Veel gestelde vragen over kartbanen in Ramsel

De kartbaan in Ramsel, Antwerpen heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een nieuw en geweldig dagje uit dan is Ramsel de plek. Jouw activiteit begint met een instructie, zodat je veilig kan starten. Evalueer je stategie tussen de races door tijdens de pauze. Kom ook snel karten in Ramsel.

Kartbaan Extreme-Kart in Ramsel is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Extreme-Kart in Ramsel is 450 meter lang.