De leukste kartbanen in Charleroi

Bestsellers kartdeals in Charleroi

Populaire deals in de omgeving van Charleroi

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Charleroi

​​Wil je een competitief en actief uitje in Charleroi, Henegouwen organiseren? Kies dan voor karting in Charleroi! Samen met jouw vrienden, familie of collega’s kan je de uitdaging aangaan. Wie wordt de snelste van de groep? Daar kom je maar op een manier achter.

Bezoek de vetste kartbaan in Charleroi

In Charleroi vind je een spectaculaire kartbaan waar je de tijd van je leven beleeft: Green Power Karting. Ervaar de meest zenuwslopende avonturen op de 800 meter lange kartbaan. Je racet hier in e-karts. Milieuvriendelijk, extra veilig en erg snel!

Indoor karting in Charleroi

Een groot voordeel van karten bij Green Power Karting is dat dit indoor is. Je bent niet afhankelijk van het weer. Of het nou regent, koud is of sneeuwt: jij scheurt warm en droog binnen door de spannendste bochten. Een karting uitje in Charleroi wordt hoe dan ook een groot succes.

Karting in Charleroi is het ideale groepsuitje

Ook als je op zoek bent naar een geschikt kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje is karting in Charleroi de ideale activiteit. Karting in Charleroi is erg toegankelijk voor iedereen, omdat je geen ervaring met karten nodig hebt.

Een veilig uitje tijdens karting in Charleroi

Om te zorgen dat iedereen veilig over de finish line kan crossen, ontvangt iedereen veiligheidsinstructies bij aanvang van de activiteit. Gedurende deze instructies vertelt een professional je alles wat je moet weten over karting in Charleroi. Hierna is het tijd om het gaspedaal tot de grond te trappen!

4 redenen om te kiezen voor karting in Charleroi

  • Een indrukwekkende indoor kartbaan
  • Race in e-karts
  • Karting in Charleroi is het leukste groepsuitje
  • Veilig uitje voor elke deelnemer

Praktische informatie om te karten in Charleroi

Zin gekregen om jouw kart skills te showen in Charleroi? Bezoek de kartbaan nu.

Green Power Karting

Rue de l’Industrie 12, 6040 Charleroi

Veel gestelde vragen over kartbanen in Charleroi

De kartbaan in Charleroi, Henegouwen geeft je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar nieuwe, leuke avonturen, dan is Charleroi dé plek. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan meedoen, vertelt een medewerker alles over veiligheid. Na iedere race is een korte pauze ingelast. Maak je klaar voor jouw kart uitje in Charleroi.

De kartbaan Green Power Karting in Charleroi is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Green Power Karting in Charleroi is 800 meter.