De leukste kartbanen in Dottenijs

Bestsellers kartdeals in Dottenijs

Populaire deals in de omgeving van Dottenijs

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Dottenijs

Zin in een spannend en competitief avontuur in Dottenijs? Karten in Dottenijs, Henegouwen is de beste activiteit. Tijdens een race maak je herinneringen om nooit te vergeten. Karten is uitdagend, spannend en vooral heel erg leuk. Trommel snel al jouw vrienden, familie of collega’s op voor karting in Dottenijs.

Ontdek de meest waanzinnige kartbaan in Dottenijs

Klaar voor een karting uitje? In Dottenijs vind je één geweldige kartbaan waar je de vetste avonturen kan beleven: BattleKart Moeskroen. Op deze kartbaan kun je vol gas gaan op de rechte stukken en je stuur skills testen in de technische bochten. De baan is uitdagend voor zowel beginnende als ervaren racers.

Een uniek karting uitje in Dottenijs

In Dottenijs is een karting uitje extra spectaculair. Ervaar een mix van VR, augmented reality en elektrisch karten! Racen in een e-kart is milieuvriendelijk, extra snel en superveilig. Zo’n waanzinnige ervaring in Dottenijs zal je nooit meer vergeten.

Indoor karting in Dottenijs

Battlekart Moeskroen is de spectaculaire kartbaan die in Dottenijs ligt. Tijdens het karten in Dottenijs ben je niet afhankelijk van het weer, omdat je hier indoor kart. Het maakt niet uit of het regent of sneeuwt: jouw uitje wordt hoe dan ook een groot succes.

Een karting uitje in Dottenijs is geschikt voor elke gelegenheid

Het is de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Of je nou een vrijgezellenfeest, kinderfeest of bedrijfsuitje organiseert: alles kan. Daag snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor karting in Dottenijs. Wie wordt de snelste van de groep?

3 redenen om te kiezen voor karting in Dottenijs

  • Uniek uitje op de kartbaan van BattleKart Moeskroen
  • Geen zorgen om slecht weer tijdens indoor karting
  • Geschikt voor elke gelegenheid

Praktische informatie voor karting in Dottenijs

Breng snel jouw bezoek aan de kartbaan in Dottenijs voor een onvergetelijk dagje.

BattleKart Moeskroen

Valemprezstraat 20A, 7711 Moeskroen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Dottenijs

De kartbaan in Dottenijs, Henegouwen garandeert een uniek dagje uit. Als je op zoek bent naar een spectaculair uitje dan ben je in Dottenijs aan het juiste adres. Jouw activiteit begint met een instructie, zodat je veilig kan starten. Evalueer je stategie tussen de races door tijdens de pauze. Maak je klaar voor jouw karting uitje in Dottenijs.

Kartbaan BattleKart Moeskroen in Dottenijs is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van BattleKart Moeskroen in Dottenijs is onbekend.