Karten in Lommel

Bestsellers kartdeals in Lommel

Populaire deals in de omgeving van Lommel

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Lommel

Ben jij klaar voor je volgende avontuur? Dan is het tijd voor karting in Lommel, Limburg! Karting in Lommel is spectaculair, uitdagend en competitief. Iedereen kan genieten van een zenuwslopende race Daag snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een dag om nooit meer te vergeten.

Ontdek de vetste kartbaan in Lommel

Als je op zoek bent naar een indoor uitje, dan is karting in Lommel de ideale activiteit voor jou. In Lommel vind je een waanzinnige kartbaan: Indoor Karting Lommel. Als je op zoek bent naar maximale sensatie, dan is deze kartbaan zeker weten een bezoekje waard.

Tijdens karting in Lommel race je over een multi-level baan. Ga de uitdaging aan en probeer de bochten zo tactisch mogelijk te nemen. Hier vind je 500 meter aan indoor raceplezier. Voel de adrenaline door je lichaam gieren terwijl je over de fly-over scheurt tijdens karting in Lommel. Het voelt net als een Formule 1-race.

Een veilig dagje uit tijdens karting in Lommel

Als je kiest voor karting in Lommel, heb je gegarandeerd een veilig uitje. Voor je de kartbaan betreedt, ontvang je een veiligheidsinstructie. Gedurende deze instructie leer je alles wat je moet weten over de kartbaan, de kart en de regels. Hierna is het tijd om los te gaan op de kartbaan.

Karting in Lommel is gaaf voor een groepsuitje

Als je op zoek bent naar een plaats om jouw volgende uitje te organiseren, dan is deze kartbaan de geschikte plek. Met karting in Lommel beleef jij onvergetelijke avonturen tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje. Maar karting in Lommel is ook gewoon fantastisch voor een competitief dagje uit met vrienden!

3 redenen om te kiezen voor karting in Lommel

  • Uitdagend 500 meter lang indoor circuit
  • Karting in Lommel is veilig
  • Geschikt voor groepsuitjes

Praktische informatie over karting in Lommel

Klaar voor avontuur? Bezoek de kartbaan snel.

Indoor Karting Lommel

Balendijk 171, 3920 Lommel

Veel gestelde vragen over kartbanen in Lommel

De kartbaan in Lommel, Limburg is perfect om je vrije dag te besteden. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, dan is Lommel dé plek. Om zeker te zijn dat iederen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Na iedere race is een korte pauze ingelast. Maak je klaar voor jouw karting uitje in Lommel.

De kartbaan Indoor Karting Lommel in Lommel is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Indoor Karting Lommel in Lommel is 500 meter.