De leukste kartbanen in Oudsbergen

Bestsellers kartdeals in Oudsbergen

Populaire deals in de omgeving van Oudsbergen

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Oudsbergen

Karting in Oudsbergen, Limburg is een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Samen met vrienden, familie en collega’s zijn jullie welkom op de kartbaan in Oudsbergen. Beleef een dag met spanning en snelheid. Karten in Oudsbergen is de perfecte activiteit voor iedereen die van snelheid en competitie houdt. Bovenal is het ook veilig.

Sensationele indoor kartbaan in Oudsbergen

Kies voor karting in Oudsbergen en bezoek de waanzinnige kartbaan die hier ligt. Dit is kartbaan Racelandkart. Bij deze indoor kartbaan kart jij over de 750 meter lange baan. Dit betekent dat er veel mogelijkheden zijn om de competitie in te halen en als nummer 1 over de finishlijn te gaan. Scheur door de bochten en ontdek of jij de overwinning pakt.

Karting in Oudsbergen is leuk voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid kan je kiezen voor karting in Oudsbergen. Het is de ideale activiteit voor alle feestjes en partijen, maar uiteraard ook super leuk om te doen met een groep vrienden. Weet jij al welke racefanaat jij uitnodigt voor de race van je leven? Maak je klaar en ga zeker karten in Oudsbergen.

Een veilige activiteit voor iedereen

Wat zo leuk is aan karting in Oudsbergen, is dat iedereen het kan komen doen! Bovendien is het ook heel veilig. Voordat je begint, worden er instructies gegeven. Bij deze veiligheidsinstructies leer je alles over de regels van karten, over jouw kart en over het circuit. Zo kan jij op een veilige manier zorgeloos komen genieten van de activiteit.

3 redenen waarom jij wilt karting in Oudsbergen

  1. Karting in Oudsbergen is veilig
  2. Een geweldige activiteit voor elk uitje
  3. 750 meter lange indoor kartbaan

Praktische informatie over karting in Oudsbergen

Wacht niet langer en kom snel karten in Oudsbergen. Boek je tickets nu gemakkelijk online. Op deze locatie moet jij zijn:

Racelandkart

Kerkhofstraat 18 C, 3670 Oudsbergen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Oudsbergen

Je kan karten in Oudsbergen, Limburg bij één kartbaan: Racelandkart.

De kartbaan in Oudsbergen, Limburg garandeert een uniek dagje uit. Als je op zoek bent naar een nieuw en spannend uitje dan is Oudsbergen de plek. Elke race start met een veiligheidsinstructie. Tussen de races door, heb je tijd om te pauzeren. Ga snel karten in Oudsbergen.

Kartbaan Racelandkart in Oudsbergen is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Racelandkart in Oudsbergen is 750 meter lang.