De leukste kartbanen in Burg-Reuland

Bestsellers kartdeals in Burg-Reuland

Populaire deals in de omgeving van Burg-Reuland

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Burg-Reuland

Ben jij op zoek naar een adembenemend uitje in Burg-Reuland, Luik? Kom dan karten in Burg-Reuland. Er is niets opwindender dan over een racebaan scheuren. Beleef de spannendste races tijdens karten in Burg-Reuland. Daag snel jouw vrienden, familie of collega’s uit en kom erachter wie de snelste racer van Burg-Reuland is.

Ontdek de fantastische kartbaan in Burg-Reuland

In Burg-Reuland vind je de uitdagende kartbaan Eastbelgium Action Center. Ervaar maar liefst 910 meter aan scherpe bochten en stimulerende rechte stukken. Als je op zoek bent naar een sensationele ervaring is deze kartbaan de plek om dit te beleven.

Indoor karten in Burg-Reuland

Wat karten in Burg-Reuland zo tof maakt, is dat deze activiteit indoor is. Hierdoor kan je altijd een onvergetelijke dag beleven tijdens jouw uitje, omdat het slechte weer dit niet kan verpesten. Een kart uitje in Burg-Reuland kan altijd doorgaan en wordt hoe dan ook een groot succes.

Traditioneel karten in Burg-Reuland

In Burg-Reuland scheur je in traditionele karts over de kartbaan van Eastbelgium Action Center. Op deze manier voelt het alsof je in een échte Formule 1 auto scheurt. Wat is er nou beter dan de brullende geluiden van de karts? Dit is een waanzinnige ervaring.

Deze kartbaan staat bekend om zijn scherpe bochten die veel vaardigheden vereisen. Laat de innerlijke Formule 1-coureur in je los. Treed jij in de voetsporen van Max Verstappen? Daar kom je maar op een manier achter.

Karten in Burg-Reuland is geschikt voor jong en oud

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, karten in Burg-Reuland is gaaf voor elke leeftijd. De jonge snelheidsduivels kunnen ook genieten van een race. Zo is karten in Burg-Reuland ook een leuk uitje voor de hele familie. Daag snel jouw familieleden uit voor een spectaculaire race. Misschien haalt jouw opa je zelfs in…

Karten in Burg-Reuland is veilig voor elke racer

Behalve dat karten in Burg-Reuland een spectaculaire ervaring is voor iedereen, is het ook nog eens ontzettend veilig. Voordat de heat begint, krijgt iedereen veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je over de kart, de regels en de kartbaan.

Daarnaast race je bij Eastbelgium Action Center in karts die centraal stilgelegd kunnen worden. Mocht er iets voorvallen, kan met één druk op de knop de hele race stopgezet worden. Zo is karten in Burg-Reuland erg veilig.

Karten in Burg-Reuland: de leukste groepsactiviteit

Wanneer je van plan bent om een groepsuitje in Burg-Reuland te organiseren is karten een geschikte optie. Of je nou een vrijgezellenfeest, werkuitje, verjaardagsfeest of kinderfeestje wilt organiseren: het kan allemaal.

Maar er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om te komen karten in Burg-Reuland. Als je gewoon een gaaf uitje wilt beleven is karten ook gaaf. Trommel snel al jouw vrienden op en wees de eerste die over de finish line scheurt.

5 redenen om te karten in Burg-Reuland

  1. Karten op een spectaculaire 910 meter lange indoor kartbaan
  2. Race in traditionele karts
  3. Karten in Burg-Reuland is geschikt voor jong en oud
  4. Karten is veilig voor iedereen
  5. Karten is de ideale groepsactiviteit

Praktische informatie over karten in Burg-Reuland

Maak je klaar voor avontuur. In Burg-Reuland vind je één waanzinnige kartbaan: Eastbelgium Action Center.

Eastbelgium Action Center

Grüfflingen 59, 4791 Burg-Reuland

Veel gestelde vragen over kartbanen in Burg-Reuland

In Burg-Reuland, Luik ligt één waanzinnige kartbaan: Eastbelgium Action Center.

De kartbaan in Burg-Reuland, Luik heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een onvergetelijk uitje dan is Burg-Reuland dé plek. Een medewerker geeft voorafgaande aan de activiteit een veiligheidsinstructie. Na iedere race is een korte pauze ingelast. Maak je klaar voor jouw spectaculair kart uitje in Burg-Reuland.

De kartbaan Eastbelgium Action Center in Burg-Reuland is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Eastbelgium Action Center in Burg-Reuland is 910 meter lang.