De fantastische kartbanen in Eupen

Bestsellers kartdeals in Eupen

Populaire deals in de omgeving van Eupen

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Eupen

Zin om te karten in Eupen, Luik met vrienden, familie of collega’s? In Eupen kan je samen met hen de allerleukste avonturen beleven op de spectaculaire kartbaan. Het wordt een uitje om nooit te vergeten wanneer je gaat karten in Eupen.

Ontdek de vetste kartbaan in Eupen

Wanneer je wilt karten in Eupen kan je een bezoek plannen bij Karting Eupen. Wist je dat dit één van de grootste indoorbanen is? Dit circuit wil je echt proberen. Met ruim 1100 meter aan raceplezier wordt dit een waanzinnig dagje uit.

Ervaar de gaafste inhaalstukken en scherpe bochten. Dit is een kartbaan voor de echte snelheidsduivels. Trommel snel al jouw tegenstanders op en laat ze zien wie de beste kart skills heeft. Ben jij de nieuwe Max Verstappen?

Indoor karten in Eupen

De kartbaan in Eupen is indoors. Omdat je niet afhankelijk bent van het weer, wordt jouw uitje hoe dan ook een groot succes. Wie is de snelste racer van jouw groep? Boek jouw tickets en kom er zelf achter tijdens karten in Eupen!

Kies voor karten in Eupen met jouw groepsuitje

Als je zoekt naar een plek om jouw volgende groepsuitje te organiseren, is de kartbaan in Eupen erg geschikt. Tijdens karten in Eupen beleef je een uniek uitje met jouw vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje. Maar je kan hier ook gewoon terecht voor een competitief dagje weg met jouw vrienden.

3 redenen om te kiezen voor karten in Eupen

  • Uitdagende kartbaan van 1100 meter lang
  • Karten in Eupen is indoors, dus je hoeft je geen zorgen te maken om het weer
  • Ideale activiteit voor een groepsuitje

Praktische informatie over karten in Eupen

Heb je zin om over het circuit in Eupen te scheuren? Plan gauw jouw bezoek aan de kartbaan.

Karting Eupen

Industriestraat 37, 4700 Eupen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Eupen

De kartbaan in Eupen, Luik heeft iets leuks voor iedereen. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, dan is Eupen dé plek. Een veiligheidsinstructie is de start van je activiteit. Tussen de races door, heb je tijd om even te pauzeren. Maak je klaar voor jouw kart uitje in Eupen.

De kartbaan Karting Eupen in Eupen is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Karting Eupen in Eupen is 1100 meter.