Karten in Fléron

Bestsellers kartdeals in Fléron

Populaire deals in de omgeving van Fléron

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Fléron

Een leuke locatie voor karting vind je in Fléron, Luik. Het is de leukste activiteit om te doen met iedereen en met elke gelegenheid. Ontdek de leukste kartbaan in Fléron en plan snel jouw kart uitje. Ga de uitdaging aan samen met jouw vrienden, familie of collega’s. Kies zeker voor karting Fléron!

Bezoek de gaafste kartbaan in Fléron

In Fléron kan je de leukste indoor kartbaan bezoeken: JMKarting Liege. Voor het ultieme uitje karten ben je hier zeker op het juiste adres. Ontdek nu zelf deze kartbaan en kom racen.

De 530 meter lange indoor kartbaan is de perfecte plek voor de ultieme race. De kartbaan beschikt over een fly-over en spannende bochten. Hier kan je echt jouw kartskills komen testen. Ben jij de beste racer van de groep? Ontdek het nu snel.

Karting in Fléron: het ultieme uitje voor iedereen

Deze leuke activiteit is ook nog eens veilig. Wanneer je kiest voor karting in Fléron krijg je namelijk duidelijke veiligheidsinstructies. Zo weet je vooraf de activiteit alle belangrijke details zoals hoe de kart werkt, hoe de kartbaan er uit ziet en wat de regels zijn. Daarna kan jij ultiem komen genieten op de kartbaan.

Een professioneel zal een oogje in het zeil houden. De werknemers zijn er ook om je tips en tricks te geven zodat jij de winnaar van de race wordt. Uiteraard ontvang je ook een helm voor jouw eigen veiligheid. Het maakt niet uit of je een beginner bent, iedereen kan komen karten in Fléron.

3 reden om te kiezen voor karting in Fléron

  • Een fantastische indoor kartbaan voor karting in Fléron
  • Een leuke en veilige activiteit
  • De perfecte optie voor elke gelegenheid

Praktische informatie voor karting Fléron

De kartbaan in Fléron is:

JMKarting Liege

John Martin’s Karting, Rue Churchill, Fléron, Liège

Veel gestelde vragen over kartbanen in Fléron

De kartbanen in Fléron, Luik garanderen een uniek dagje uit. Als je op zoek bent naar een fantastische dagje uit, dan is Fléron de ultieme plek. Elke race start met een veiligheidsinstructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Maak je klaar voor jouw karting uitje in Fléron.

De kartbaan in Fléron is indoor (binnen).

De indoor kartbaan van JMKarting Liege is 530 meter lang.