De leukste kartbanen in Luik (stad)

Bestsellers kartdeals in Luik (stad)

Populaire deals in de omgeving van Luik (stad)

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Luik

Altijd al willen karten in Luik, Luik? Dit is je kans! In Luik vind je verschillende geschikte kartbanen die perfect zijn voor jouw volgende uitje. Bekijk hier de beste deals en start met het plannen van jouw volgende activiteit. 

Als jij op zoek bent naar actie, competitie en snelheid, ben jij op de kartbanen in Luik helemaal op de juiste plek. Nodig jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een bloedstollende en spannende activiteit op de kartbaan. Versla jij jouw vrienden, familie of collega’s en kom jij als eerst over de finishlijn? Kom er nu achter wie de snelste laps rijdt en de beste coureur van Luik is.

De kartbanen in Luik

Wanneer je wilt karten in Luik, vind je twee geschikte kartbanen. Deze kartbanen zijn beide indoors. Racing Kart Indoor de Street heeft een uitdagende baan en is geschikt voor jong en oud. Ook kartbaan JMKarting Liege is een geschikte baan voor beginners en professionele karters. De baan heeft een lengte van 530 meter. Beide banen hebben uitdagende bochten die een hoop skills vereisen om te meesteren. 

Karten in Luik is veilig

Naast dat karten in Luik leuk is, moet de race ook veilig voorlopen. Bij de kartbanen in Luik staat veiligheid voorop en is jouw veiligheid de nummer één prioriteit. Voordat jij jouw kart instapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de kart en baan. Een professional vertelt jou alle do’s en dont’s van de kartbaan. Bij de entree krijg je jouw eigen passende helm. Deze beschermt jou tijdens het racen. Ook krijg je een passend race pak. Deze is niet alleen super veilig, maar staat ook nog eens professioneel. 

Indoor karten in Luik voor jong en oud

Karten in Luik is geschikt voor jong en oud. De kartbanen in Luik zijn geschikt voor alle racers en zelfs de beginners zijn welkom. Beide kartbanen zijn indoors. Dit betekent dat je altijd in de beste race omstandigheden rijdt. Of het nu sneeuwt of regent, bij de kartbanen in Luik race je altijd in de beste omstandigheden. 

Voor elke gelegenheid

Karten is ook een hele goede activiteit om te doen met een kinderfeestje, teamuitje of een vrijgezellenfeestje. Informeer bij de kartbaan voor alle mogelijkheden! Bezoek Racing Kart Indoor De Street of JM Karting Liege voor een onvergetelijk uitje die je niet snel zal vergeten. Ben jij klaar om te winnen? Maak nu jouw reservering en maak je klaar voor een toffe race in Luik!

Praktische informatie 

Racing Kart Indoor De Street

Rue Eugène Vandenhoff 88, 4030 Luik

JMKarting Liege 

John Martin’s Karting, Rue Churchill, Fléron, Luik

Boek jouw tickets

Waar wacht je nog op? Ga karten in Luik en bereid je voor op een onvergetelijke dag. Kies je favoriete deal op onze website en boek jouw volgende uitje!

Veel gestelde vragen over kartbanen in Luik (stad)

De kartbanen in Luik, Luik garanderen een uniek dagje uit. Als je op zoek bent naar een fantastische dagje uit, dan is Luik de ultieme plek. Elke race start met een veiligheidsinstructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Maak je klaar voor jouw karting uitje in Luik.

Luik heeft twee kartbanen: beide kartbanen zijn indoor.

De lengte van de kartbaan van JMKarting Liege in Luik is 530 meter lang.
De lengte van de kartbaan van Racing Kart Indoor De Street in Luik is onbekend.