Karten in Marche-en-Famenne

Bestsellers kartdeals in Marche-en-Famenne

Populaire deals in de omgeving van Marche-en-Famenne

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting Marche-en-Famenne

Als je zoekt naar een uniek dagje waar de adrenaline gaat stijgen, dan is karting in Marche-en-Famenne de ideale activiteit voor jou. In Marche-en-Famenne, Luxemburg is karten niet alleen competitief en actief, het is ook nog eens ontzettend leuk voor iedereen. Ontdek nu zelf de gaafste kartbaan.

Bezoek de plezante kartbaan in Marche-en-Famenne

In Marche-en-Famenne vind je de unieke kartbaan Karting de la Famenne waar je 652 meter aan raceplezier ervaart. Race over de snelle stukken en navigeer door de scherpe bochten. Tijdens een race worden jouw kart skills ultiem op de proef gesteld. Deze kartbaan is outdoor, waardoor je nog sneller kan scheuren. Dit is dé plek voor de echte snelheidsduivels.

Je kan ook karten bij BattleKart WEX. Hier beleef je een unieke manier van karten door middel van de spellen die zijn gecreëerd met VR en augmented reality. Deze kartbaan is indoors en zeker het bezoeken waard. Kom nu ook op deze indoor kartbaan de leukste spellen beleven in de elektrische karts.

De leukste activiteit voor iedereen: karting in Marche-en-Famenne

Het maakt niet uit of je jong of oud bent: karting in Marche-en-Famenne is geweldig voor elke racer. Je kunt komen karten voor elke gelegenheid, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest. Ben jij degene die de 1ste plek op het podium haalt? Hier kom je maar op één manier achter.

Veiligheid voorop

Jouw karting uitje in Marche-en-Famenne wordt niet alleen heel erg leuk, je zal ook veilig gaan racen. Zo ontvang je vooraf de activiteit duidelijke instructies om jouw veiligheid te waarborgen. Met deze veiligheidsinstructies kunnen jong en oud genieten van de allervetste activiteit in Marche-en-Famenne. Uiteraard ontvang je ook uitrusting zoals een helm.

3 redenen waarom jij moet kiezen voor karting in Marche-en-Famenne

  1. Keuze uit een indoor en outdoor kartbaan
  2. Een unieke beleving bij BattleKart
  3. Veilige activiteit voor iedere leeftijd

Maak jij jouw vrienden, familie of collega’s in? Daag ze uit en boek je tickets voor een zenuwslopende race.

Praktische informatie karting in Marche-en-Famenne

Beleef nu de meest geweldige karting experience in Marche-en-Famenne bij:

Karting de la Famenne

Rue Baschamps 25, 6900 Marche-en-Famenne

BattleKart Wex

Rue des Deux Provinces 1, 6900 Marche-en-Famenne

Veel gestelde vragen over kartbanen in Marche-en-Famenne

De kartbanen in Marche-en-Famenne, Luxemburg geven je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een fantastisch dagje uit dan is Marche-en-Famenne de meest geschikte plek. De regels en veiligheidsinstructies worden aan het begin van de activiteit gegeven. Evalueer je strategie tussen de races door tijdens de pauze. Maak je klaar voor jouw karting uitje in Marche-en-Famenne.

De kartbaan Karting de la Famenne in Marche-en-Famenne is een outdoor circuit en de kartbaan BattleKart WEX is een indoor kartbaan.

De lengte van de kartbaan van Karting de la Famenne in Marche-en-Famenne is 652 meter.
De lengte van de kartbaan van BattleKart WEX in Marche-en-Famenne is onbekend.