Karten in Eeklo

Bestsellers kartdeals in Eeklo

Populaire deals in de omgeving van Eeklo

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Eeklo

Als je op zoek bent naar een waanzinnig uitje in Eeklo, kies dan zeker voor karten. Karten in Eeklo, Oost-Vlaanderen is zeker weten de ultieme activiteit. Karten is leuk voor jong en oud, dus iedereen kan genieten van een avontuur op de kartbaan.

Beleef een dag vol uitdaging en competitie met jouw vrienden, familie of collega’s. Karten in Eeklo is de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, kinderfeest, bedrijfsuitje of gewoon met vrienden.

De beste kartbaan in Eeklo

In Eeklo vind je de kartbaan Yeti – Eeklo. Op deze indoor kartbaan race je de spannendste heats. Met een lengte van 600 meter en meerdere verdiepingen gaat het een race worden om nooit te vergeten. Omdat je niet afhankelijk bent van het weer met indoor karten, wordt het gegarandeerd een geslaagd uitje.

Meerdere activiteiten mogelijk

Mocht je eventueel nog meer plezier willen beleven kan dat! Er zijn namelijk meerdere activiteiten te doen bij Yeti – Eeklo. Zo kan je ook komen bowlen, uit een escape room ontsnappen, airsoften en nog veel meer. Boek snel je tickets voor het gaafste uitje in Eeklo.

Een plezante en veilige activiteit voor iedereen

Vanaf 1.35m mag je al komen karten in Eeklo! Kinderen onder de 12 jaar kunnen op vrijdag en zaterdag tot 18:00 karten. Zo kunnen jong en oud komen genieten in de elektrische karts op deze indoor kartbaan.

Er worden veiligheidsinstructies gegeven om er voor te zorgen dat jij op een veilige manier kan karten in Eeklo. Hierdoor weet jij alles wat je nodig hebt zoals hoe de kart werkt, informatie over de kartbaan en alle bijbehorende regels. Nu ben jij klaar voor de ultieme race – word jij de winnaar? Kom er nu achter op de kartbaan in Eeklo.

3 redenen waarom jij wilt karten in Eeklo

  1. Een fantastische multi-level indoor kartbaan in Eeklo
  2. Veilige activiteit voor iedere leeftijd
  3. De leukste activiteit voor elke gelegenheid

Praktische informatie voor karten in Eeklo

Wil jij nu ook zo’n unieke dag beleven? Dat kan hier:

Yeti – Eeklo

Leopoldlaan 60, 9900 Eeklo

Veel gestelde vragen over kartbanen in Eeklo

De kartbaan in Eeklo, Oost-Vlaanderen heeft iets leuks voor iedereen. Als je op zoek bent naar een fantastische dagjes uit, dan is Eeklo de plek. Een veiligheidsinstructie is de start van je activiteit. Na iedere race is een korte pauze ingelast. Maak je klaar voor jouw kart uitje in Eeklo.

De kartbaan Yeti – Eeklo in Eeklo is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Yeti – Eeklo in Eeklo is 600 meter.