Karten in Gent

Bestsellers kartdeals in Gent

Populaire deals in de omgeving van Gent

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Gent

Heb jij altijd al wille karten in Gent, Oost Vlaanderen? Dan hebben wij goed nieuws, in en rond Gent vind je een aantal geschikte kartbanen voor jouw volgende dagje uit. Nodig alvast de familie uit en bereid je voor op een onvergetelijke dag in Gent!

Samen met jouw vrienden, familie of collega’s ga jij de uitdaging aan op het spannende circuit. Op zoek naar een geschikt kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje? Ook dan ben je bij eKart in Gent op het goede adres.

Elektrisch karten in Gent

In Gent vind je kartbaan eKart. Bij deze kartbaan, race je in elektrische karts. Deze zijn niet alleen supersnel, ze zijn ook nog is erg schoon en stinken niet naar uitlaatgassen. De kartbaan van eKart heeft een indoor track met een lengte van 450 meter. Deze kartbaan staat bekend om zijn uitdagende bochten die een hoop skills vereisen om deze te meesteren. 

Veilig karten in Gent

Wanneer je gaat karten in Gent, gaan veiligheid en plezier maken hand in hand. Bij de kartbaan in Gent krijg je voordat je de kart instapt, een uitgebreide uitleg over de baan en kart. Een professional vertelt je de do’s en dont’s van de kartbaan. Daarnaast houden de werknemers van eKart een oogje in het zeil tijdens de race. Op deze manier gebeuren er geen ongelukken en komt iedereen veilig de finish over. 

Indoor karten voor jong en oud

Bij het karten in Gent is iedereen welkom. Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen racen en zelfs de jongste racers kunnen meedoen. In een e-kart race jij over het 450 meter lange circuit. Dit is doe jij onder ideale omstandigheden, want over slecht weer hoef je je geen zorgen te maken want het is altijd droog op het circuit. Karten bij eKart is namelijk een indoor activiteit. Ga jij de uitdaging aan en laat je iedereen zien dat jij de snelste bent? Bekijk nu de mogelijkheden!

De indoor kartbaan zorgt ervoor dat je altijd kart in de beste omstandigheden. Of het nu stormt of sneeuwt buiten, op de indoor kartbaan van eKart zijn de race omstandigheden altijd optimaal. Kun je dit ook niet gebruiken als smoesje wanneer je niet op de eerste plek eindigt…

Praktische informatie karten Genk:

Dok-Noord 7, 9000 Gent, Oost-Vlaanderen

Boek jouw tickets hier

Dus, waar wacht je nog op? Boek snel jouw tickets voor jouw volgende kart activiteit. De kartbaan van Gent is indoors, dus je hoeft geen rekening te houden met de weersvoorspellingen.

Veel gestelde vragen over kartbanen in Gent

De kartbaan in Gent, Oost-Vlaanderen is perfect voor een uitje met familie of vrienden. Als je op zoek bent naar fantastische avonturen, dan is Gent zeker de beste plek. De regels en veiligheidsinstructies worden aan het begin van de activiteit verteld. Evalueer je stategie tussen de races door tijdens de pauze. Maak je klaar voor jouw kart uitje in Gent.

De kartbaan eKart in Gent is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van eKart in Gent is 450 meter.