De beste kartbanen in Waals-Brabant

Bestsellers in Waals-Brabant

Populaire deals in Waals-Brabant

Steden in Waals-Brabant

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Waals-Brabant

Klaar voor spanning en sensatie? Kom karten in Waals-Brabant. Haal jouw competitie in en beheer alle tactische bochten. Heb jij dezelfde kart skills als Max Verstappen? Tijdens karten in Waals-Brabant kan jij shinen als een echte F1 coureur op het asfalt.

Ontdek de spectaculaire kartbaan in Waals-Brabant

In Waals-Brabant vind je de fantastische kartbaan: Wavre Indoor Karting. Hier race je over een 650 meter lange kartbaan. Deze kartbaan heeft een fly-over en kun je dus een verdieping boven je tegenstanders racen. Daarnaast krijg je instructies en tips van een professionele race coach. Wie weet ben jij wel de nieuwe F1 coureur!

Indoor karten in Waals-Brabant

Zou je graag willen karten maar ben je bang wat het weer doet op de dag van jouw race? Hier hoef je je geen zorgen om te maken tijdens indoor karten in Waals-Brabant. Regen, kou of sneeuw zal jouw uitje niet verpesten. Tijdens indoor karten race je in ideale en consistente rij-omstandigheden.

Karten in Waals-Brabant is veilig voor iedereen

Om te zorgen dat iedereen een leuk en veilig uitje beleeft, ontvangt iedere deelnemer van de race veiligheidsinstructies. Tijdens deze veiligheidsinstructies leer je alles wat je moet weten over de kartbaan, de kart en de regels. Hierna kan jij losgaan op het circuit. Een professional houdt ook een oogje in het zeil om de veiligheid te waarborgen.

Een leuk groepsuitje voor elke gelegenheid

Karten in Waals-Brabant is het ideale groepsuitje voor elke gelegenheid. Of je nou op zoek bent naar een geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest: tijdens karten in Waals-Brabant kan het allemaal.

3 redenen om te kiezen voor karten in Waals-Brabant

  • Uitdagende 650 meter lange indoor kartbaan
  • Een veilige activiteit voor iedereen
  • Geschikt voor elke gelegenheid

Praktische informatie om te karten in Waals-Brabant

Klaar om vol gas te scheuren over het circuit? Plan dan snel jouw bezoek.

Wavre Indoor Karting

Bd de l’Europe 117, 1300 Wavre

Veel gestelde vragen over kartbanen in Waals-Brabant

In Waals-Brabant vind je één kartbaan: Wavre Indoor Karting.

De kartbaan in Waals-Brabant geeft je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is Waals-Brabant dé plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Sta klaar voor jouw kart uitje in Waals-Brabant.

Karten in Waals-Brabant bij Wavre Indoor Karting is op een indoor kartbaan.

De lengte van de kartbaan van Wavre Indoor Karting is 650 meter lang.