Karten in Kortrijk

Bestsellers kartdeals in Kortrijk

Populaire deals in de omgeving van Kortrijk

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Kortrijk

Op zoek naar een locatie om te gaan karten in Kortrijk, West-Vlaanderen? Karten is de perfecte activiteit voor jong en oud. Bekijk hier de beste kartbanen in Kortrijk en boek jouw volgende uitje. Het is tijd om de ultieme uitdaging aan te gaan samen met jouw vrienden, familie of collega’s tijdens karten in Kortrijk.

Ontdek de waanzinnige kartbanen in Kortrijk

In Kortrijk vind je twee waanzinnige kartbanen waar je kunt indoor karten. De kartbanen Worldkarts Kortrijk en Battlekart Kortrijk zijn perfect voor jouw volgende uitjes. Beleef de spannendste avonturen.

De track van Wordkarts Kortrijk staat bekend om zijn uitdagende bochten die een hoop skills vereisen om deze te meesteren. Iedere bocht bedenk jij je volgende strategie om de tegenstander op zo’n tactische manier uit te schakelen.

Ook Battlekart Kortrijk is een geschikte kartbaan voor jouw volgende uitje. Op deze kartbaan race je in elektrische karts op een verlichte baan. Hoe gaaf is dat?

Veilig karten in Kortrijk

Naast het feit dat karten in Kortrijk leuk is, is het ook nog eens erg veilig. Bij de kartbanen van Kortrijk gaan veiligheid en plezier hand in hand. Voordat jij de kart instapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de kart en baan. Een professional vertelt jou alle do’s en dont’s van de baan en zorgt ervoor dat er geen onduidelijkheid is op de baan.

Bij de entree krijg je jouw eigen passende helm. Deze beschermt jou tijdens de race en staat ook nog eens super professioneel. Tijdens de race zullen medewerkers een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat er geen ongelukken gebeuren.

Karten in Kortrijk: leuk voor jong en oud

Karten in Kortrijk is een geschikte activiteit voor jong en oud. Iedereen is welkom op de baan. Je hebt geen ervaring nodig om te mogen karten in Kortrijk op de indoor baan.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden. Tijdens karten in Kortrijk zijn de race omstandigheden altijd perfect. Of het nu regent of sneeuwt, karten in Kortrijk kan op iedere dag van het jaar.

3 redenen om te karten in Kortrijk

  • In Kortrijk vind je twee waanzinnige indoor kartbanen
  • Karten in Kortrijk is veilig
  • Karten in Kortrijk is leuk voor elke leeftijd

Praktische informatie om te karten in Kortrijk

Zin gekregen om jouw kart skills tot een hoger niveau te tillen? Bezoek de waanzinnige indoor kartbanen nu.

Worldkarts Kortrijk

Spinnerijkaai 67, 8500 Kortrijk

BattleKart Kortrijk

Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Veel gestelde vragen over kartbanen in Kortrijk

De kartbanen in Kortrijk, West-Vlaanderen hebben veel te bieden. Als je op zoek bent naar een tof dagje uit dan is Kortrijk de ideale plek. De regels en veiligheidsinstructies worden aan het begin van de activiteit verteld. Je kunt even pauzeren als je vaker achter elkaar racet. Maak je klaar voor jouw kart uitje in Kortrijk.

De kartbanen BattleKart Kortijk en Worldkarts Kortrijk in Kortrijk zijn beide indoors.

De lengte van de kartbaan van Worldkarts Kortrijk in Kortrijk is onbekend.
De lengte van de kartbaan van BattleKart Kortrijk in Kortrijk is onbekend.