Fantastische kartbanen in

Bestsellers kartdeals in Middelkerke

Populaire deals in de omgeving van Middelkerke

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Middelkerke

Klaar voor een gezond potje vol adrenaline? Dan is karten in Middelkerke, West-Vlaanderen de beste activiteit voor jou. Karten is zenuwslopend, actief en vooral erg leuk. Weet jij al wie je wilt uitdagen voor karten in Middelkerke? Ontdek dan snel de waanzinnige kartbaan.

De leukste kartbaan in Middelkerke

In Middelkerke vind je een fantastische kartbaan waar je de leukste avonturen kunt beleven: De Kegel X-treme. Scheur over de indoor kartbaan in een e-kart. Niet alleen is e-karten milieuvriendelijk, het is ook nog eens extra veilig én extra snel. Klinkt dat als muziek in de oren? Plan snel jouw bezoek.

Karten in Middelkerke is het ideale groepsuitje

Wat karten in Middelkerke zo leuk maakt, is dat je geen ervaring nodig hebt om een onvergetelijke tijd op de baan te beleven. Of je nou voor het eerst in je leven een kart instapt of regelmatig op het asfalt te vinden bent: iedereen heeft evenveel plezier. Daarom is karten in Middelkerke perfect voor een groepsuitje.

Zo kun je onder andere een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of familie uitje organiseren. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar tijdens karten in Middelkerke. Er is altijd een arrangement beschikbaar die past bij jouw wensen en behoeften.

Een veilige activiteit

Karten is extreem leuk, maar ook erg veilig. Voordat je jouw racehelm krijgt, ontvang je eerst veiligheidsinstructies. Gedurende deze instructies leer je alles over de kartbaan, de regels en de kart.

Karten in de buurt van Middelkerke

Op zo’n drie kwartier rijden van Middelkerke vind je de uitdagende kartbaan Worldkarts Poperinge. Geniet van de volle power van indoor karten op dit circuit. Hier race je in bio-ethanol karts. Dat is harder, sneller en groener!

3 redenen om te kiezen voor karten in Middelkerke

  • Indrukwekkende kartbanen in en nabij Middelkerke
  • Leuk groepsuitje
  • Veilige ervaring voor iedereen

Praktische informatie om te karten in Middelkerke

Zin gekregen om de innerlijke Formule 1 held in je los te laten? Plan gauw jouw bezoek.

De Kegel X-treme

Westendelaan 98, 8430 Middelkerke

Worldkarts Poperinge

Europalaan 5, 8970 Poperinge

Veel gestelde vragen over kartbanen in Middelkerke

In Middelkerke, West-Vlaanderen kun je karten bij De Kegel X-treme. In de buurt van Middelkerke kun je karten bij Worldkarts Poperinge.

De kartbanen in en nabij Middelkerke, West-Vlaanderen geven je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is Middelkerke de plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Ga zeker karten in Middelkerke.

De kartbanen De Kegel X-treme en Worldkarts Poperinge zijn beide indoor.

De lengte van de kartbaan De Kegel X-treme is onbekend.
De lengte van de kartbaan Worldkarts Poperinge is onbekend.