Elektrisch karten in België: de 4 gaafste kartbanen

E-karten is eigenlijk simpelweg elektrisch karten. Wanneer je gaat e-karten scheur jij over het circuit in een kart die is opgeladen met energie. Meestal gebeurt dit op een indoor go-kart baan. Dit is een andere beleving dan traditioneel karten, waar je racet in een kart die gevuld is met benzine. Ontdek snel de vetste locaties voor e-karting in België.

De voordelen van elektrisch karten

  • Geen harde geluiden en uitlaatgassen
  • Razendsnel optrekken
  • Maak gebruik van de boosterbutton: door deze in te drukken ga je nog sneller
  • Erg veilig omdat de karts centraal stilgelegd kunnen worden

Elektrisch karten: hier doe je het

Als je klaar bent voor een spannende race door middel van e-karting, ben je in België aan het juiste adres. Hier vind je waanzinnige kartbanen waar je kunt elektrisch karten. Plezier en adrenaline zijn gegarandeerd!

AB E-karting Antwerpen

De eerste spectaculaire kartbaan waar je terecht kunt voor e-karting is AB E-karting Antwerpen in Antwerpen. Behaal de maximale snelheid van je kart wanneer je van de fly-over afdaalt.

BattleKart Moeskroen

Bij BattleKart Moeskroen is elektrisch karten nog specialer. Hier ervaar je een mix van VR, augmented reality en e-karten! Eén ding is zeker: hier beleef je een uniek uitje door het leuke aanbod van spellen.

Karten in Marche-en-Famenne bij BattleKart WEX: geniet van 2 x 15 minuten e-karten.

eKart

In Gent scheur je bij eKart in je elektrische kart over de 450 meter lange indoor kartbaan. E-karting bij deze kartbaan is ontzettend snel, spannend en veilig. Dit is dé baan voor de liefhebbers van snelheid en competitie.

Green Power Karting

Tot slot is Green Power Karting een uitdagende indoor kartbaan waar jij kunt genieten van e-karting. Met ruim 800 meter aan snelle rechte stukken en scherpe bochten heb je gegarandeerd raceplezier. Ga vol gas op dit onvergetelijk circuit.

Boek tickets voor elektrisch karten

Ben je klaar voor jouw volgende e-karting uitje? Het is snel, veilig en milieuvriendelijk. Er zijn nog diverse andere kartbanen waar je kunt e-karten. Ontdek nu snel alle unieke deals en ervaar hoe gaaf het is om elektrisch te karten. Boek snel jouw tickets!

Like this article?

Delen op facebook
Share on Facebook
Delen op twitter
Share on Twitter
Delen op linkedin
Share on Linkdin
Delen op pinterest
Share on Pinterest