Goedkoop karten? Let op de volgende punten!

Een dagje karten is een sportieve en een competitieve activiteit. Perfect voor een uitje met de vriendengroep. Willen jullie binnenkort kijken wie de raceheld van jullie groep is? Lees verder voor onze tips. Dan kunnen jullie voortaan goedkoop karten.

Let op de prijs per heat

Met karten betaal je vaak per heat. Een heat is de ronde waarin je kart en deze duurt altijd een bepaald aantal minuten. Hoeveel minuten? Dat verschilt per kartbaan. Als je goedkoop wilt karten let hier dan op. Als een kartbaan goedkopere heats heeft dan de concurrentie kan het zomaar zijn dat je minder lang mag racen. Bij de ene baan betaal je bijvoorbeeld €10,- voor een heat van 10 minuten en bij de volgende kartbaan €15,- voor een heat van 20 minuten. Wil jij goedkoop karten? Zoek dan altijd op hoe lang een heat is! 

Meerdere heats reserveren

Hoe meer heats, hoe goedkoper karten wordt. Heb jij vaak dat het moment dat jouw heat af is gelopen en het karten klaar is, je eigenlijk meteen nog een keer wilt? Je bent zeker niet de enige. Kartbanen bieden vaak een korting als je meerdere heats tegelijk reserveert. Hoe meer heats je reserveert, hoe goedkoper een heat karten wordt. Voeg bij het reserveren meteen een extra ronde toe. Extra lang plezier op de kartbaan en je bent goedkoper uit per heat!

Goedkoop karten? Let op acties

Kartbanen hebben soms wat rustigere periodes (in de zomer bijvoorbeeld). In deze periodes hebben ze vaak speciale acties. Als jij goedkoop wilt karten kun je hier goed gebruik van maken. Deze acties zijn namelijk vaak kortingen op heats, drie heats voor de prijs van twee. Of een combinatie deal waarbij het karten wordt gecombineerd met een potje lasergamen, bowlen of een andere activiteit. Goedkoop karten en een leuk dagje weg! 

Krijg jij al helemaal zin om te gaan karten? Boek dan nu snel een heat bij de kartbaan bij jou in de buurt! Wil jij zorgen dat je de veiligste bent op de kartbaan, en ook de snelste? Lees dan snel verder. En mochten deze tips niet helpen. Hebben we ook nog wat smoesjes klaar zijn.

Nu weet je alle tips om goedkoop te karten. Reserveer snel en let op onze tips!

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest