Delen op facebook
Facebook
Delen op whatsapp
WhatsApp

Brussels South Karting

4.3
4.3/5

Bezoek de 500 meter lange kartbaan in Les Bons Villers.

Highlights

Lange rechte stukken voor topsnelheid en spectaculaire inhaalmomenten, deze indoor kartbaan heeft het!

Krijg het echte Formule 1-gevoel wanneer je met traditionele karts over deze kartbaan scheurt!

Kinderfeestje? Vrijgezellenfeest? Gewoon een dagje uit? Op deze locatie kan het allemaal!

Beschrijving

Een uniek en spannend dagje uit met vrienden of familie wacht op jou bij deze kartbaan. De kartbaan van Brussels South Karting in Les Bons Villers, Henegouwen is 500 meter lang. Vind de ideale racelijn tijdens je heat en probeer verschillende strategieën. Versla je vrienden en wordt een racekampioen. Race altijd in de perfecte omstandigheden op deze indoor kartbaan. Zo kan jij de ware kracht van jouw kart ervaren. Stop met zoeken en plan je bezoek bij deze kartbaan!

"De leukste kartbaan in Brussel is Brussels South Karting. Niet alleen is deze indoor kartbaan geschikt voor leuke uitjes met vrienden of familie. Ook biedt deze baan geweldige opties voor leukste feestjes of teambuilding activiteiten."
Donna
Local expert
Offerte aanvraag

Op dit moment is het niet mogelijk een offerte aanvraag te doen.

Locatie

Brussels South Karting, Zoning Industriel, Frasnes-lez-Gosselies, België

Veel gestelde vragen

Er zijn 20 traditionele karts beschikbaar. Maar dat is niet alles, ook zijn er 10 kinderkarts en een duo-kart beschikbaar.

Om te mogen karten bij Brussels South Karting moet je minimaal 6 jaar oud zijn. Voor de traditionele karts moet je minstens 14 jaar oud zijn en 1.50m lang. Voor de kinderkarts 7 jaar en 1.20m. Om in de duo-kart te rijden moet je als driver minstens 18 jaar oud zijn, de mede rijder moet minimaal 6 jaar zijn.

Tickets omschrijving

Openingstijden