Delen op facebook
Facebook
Delen op whatsapp
WhatsApp

Cargo Karting

4.3
4.3/5

Bezoek de waanzinnige 600 meter lange kartbaan in Maasmechelen.

Highlights

Race op deze 600 meter lange kartbaan in Maasmechelen!

Deze multi-level kartbaan verdient een plek op jouw bucketlist!

Regenachtige dag? Op deze locatie geniet je van een berg indoor plezier!

Beschrijving

Karten op z’n best! Het perfecte dagje uit voor avonturiers of een uitje met je familie in Maasmechelen, Limburg. Cargo Karting biedt een unieke ervaring terwijl je racet op de kartbaan van 600 meter lang. Spanning en sensatie is gegarandeerd wanneer je op deze baan tegen je vrienden of familie racet.

"Wil jij laten zien dat jij de beste karter in Maasmechelen bent? Dan moet je naar Cargo Karting! Hier houden ze de rondetijden professioneel bij en de baanrecords komen op hun website te staan!"
Niels
Local expert

Vanaf

€ 18.50

Tickets
Locatie

Cargo Karting, Heufkensweg, Maasmechelen, België

Veel gestelde vragen

Snelheid is natuurlijk super belangrijk. Maar op de baan van Cargo Karting ga je uiteindelijk sneller door een goede techniek.

Om te mogen karten karten als volwassene bij Cargo Karting moet je minimaal 14 jaar oud zijn.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over Cargo Karting

Uitdagende kartbaan
Er zijn goede kart skills vereist om een snelle tijd te racen op de de kartbaan van Cargo Karting. Maak je klaar voor uitdagende bochten waar jouw stuur skills ultiem op de proef gesteld worden. Je racet hier op een multi-level circuit. Probeer de beste te zijn op alle verdiepingen tijdens een race op deze baan.

Indoor karten in Maasmechelen
Wat zo fijn is aan karten bij Cargo Karting, is dat je binnen kart. Omdat dit een indoor kartbaan is, hoef je niet bang te zijn voor regen of slecht weer. Jouw uitje wordt hoe dan ook een groot succes. Je hoeft je geen zorgen te maken om het weer. De enige zorg die jij hebt, is de beste tactiek zoeken om te winnen. Waar wacht je nog op? Bestel je tickets en ga de strijd aan!

Karten bij Cargo Karting is leuk voor elke gelegenheid
Bij Cargo Karting geldt een minimale leeftijd van 14 jaar om te mogen racen met de volwassenen. Je hebt geen ervaring nodig om plezier te hebben op de kartbaan, waardoor karten de ideale activiteit is voor elke gelegenheid. Of je nou op zoek bent naar een leuk familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest: bij Cargo Karting is alles mogelijk.

Veilige ervaring voor elke racer
Niet alleen is karten bij Cargo Karting extreem leuk, het is ook nog eens erg veilig. Elk aspect van veiligheid is in acht genomen. Voor je de kartbaan betreedt, vertelt een professional je alles wat je moet weten over de kartbaan, de kart en de regels. Hierna is het tijd om los te gaan op het circuit.

Boek tickets voor karten
Klaar om het gaspedaal tot de grond te trappen? Maak je klaar voor een spectaculair kart uitje in Maasmechelen. Er kan maar één winnaar zijn tijdens het karten. Kies de beste tactiek en zorg ervoor dat jij als winnaar naar huis gaat. Boek je tickets nu!

Vanaf

€ 18.50