Karten in Maasmechelen

Bestsellers kartdeals in Maasmechelen

Populaire deals in de omgeving van Maasmechelen

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting Maasmechelen

Klaar voor een dag vol avontuur, competitie en adrenaline? Dan ben je in Maasmechelen, Limburg aan het juiste adres. Kom voor karting in Maasmechelen en beleef een spannende dag.

Karten is een activiteit die leuk is voor jong en oud. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met karten: iedereen kan mee doen. Ga jij al jouw vrienden, familie of collega’s inmaken? Er is maar een manier om daarachter te komen.

Ontdek de leukste kartbaan in Maasmechelen

Ben je op zoek naar een onvergetelijk dagje? Cargo Karting heeft een indoor kartbaan van maar liefst 600 meter waar jij je kart skills ultiem op de proef kan stellen. Op de indoor kartbaan beleef je de spannendste heats.

Een groot voordeel aan indoor karten is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Het maakt niet uit of het buiten slecht weer is, want jij scheurt lekker warm en droog binnen over de baan.

Karting in Maasmechelen: leuk voor jong en oud

Alle snelheidsduivels kunnen terecht voor een spannende race bij Cargo Karting. Kinderen vanaf 14 jaar mogen al mee karten met de volwassenen. De kids van 6 t/m 14 jaar en minimaal 1.35m lang kunnen speciale lespakketten volgen.

Veilig karten in Maasmechelen

Om er voor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van het kart uitje zullen er vooraf veiligheidsinstructies worden gegeven. Hierdoor kan iedereen zorgeloos genieten tijdens de race. Tijdens deze instructies leer je over de kart, de regels en de kartbaan. Zo weet jij zeker dat je op een veilige manier met volle snelheid in jouw kart racet.

3 redenen waarom jij kiest voor karting in Maasmechelen

  1. Karting Maasmechelen is leuk voor iedereen
  2. Een geschikte activiteit voor elke gelegenheid
  3. Actieve en veilige activiteit

Praktische informatie karting Maasmechelen

Zin gekregen om al jouw vrienden, familie of collega’s uit te dagen voor een adembenemende race? Hier moet je zijn:

Cargo Karting

Heufkensweg 5, 3630 Maasmechelen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Maasmechelen

De kartbaan in Maasmechelen, Limburg biedt een goede service. Als je op zoek bent naar toffe avonturen, dan is Maasmechelen dé plek. Een medewerker geeft voorafgaande aan de activiteit een veiligheidsinstructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Maak je klaar voor jouw karting uitje in Maasmechelen.

De kartbaan Cargo Karting in Maasmechelen is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Cargo Karting in Maasmechelen is 600 meter.