Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Club Actif

4.0
4.0/5

Populaire indoor kartbaan in Trois-Ponts, Luik!

Highlights

Race bergafwaarts in een Devalkart

Geweldige activiteiten, buiten in de natuur

Geschikt voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een unieke en uitdagende activiteit? Dan moet je bij Club Actif in Trois-Ponts, Luik zijn! Waarom Club Actif? Hier kan jij namelijk downhill karten, midden in het natuurgebied de Ardennen. Geniet van een mooi uitzicht tijdens deze uitdaging. Race naar beneden samen met vrienden of familie en kijk of jij het snelste de afdaling maakt.

"De kartbaan van Club Actif is uniek in zijn soort. Hier rij jij namelijk geen rondje, maar recht naar beneden. Hoe? Je gaat bergafwaarts in het natuurgebied de Ardennen."
Valerie
Local expert

Vanaf

€ 15

Tickets
Locatie

Aisomont 70, 4980 Trois-Ponts, België

Veel gestelde vragen

Als jij gaat karten bij Club ACtif rij jij een een zogeheten Devalkart naar beneden.

Om te mogen karten bij Club Actif moet je 8 jaar oud zijn.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over Club Actif

Wat downhill karten uniek in zijn soort maakt is dat je voor deze race geen elektrische of benzine motor nodig hebt. Door de afdaling naar beneden heb jij meer dan snelheid zat. Bovenop de heuvel race je in je Devalkart naar beneden. Geen paniek, als je nog een keertje wilt: onderaan de berg aangekomen wordt je met behulp van de sleeplift weer omhooggetrokken. Bij Club Actif zijn er nog meerdere leuke activiteiten in de natuur beschikbaar. Naast downhill karten in Trois-Ponts kan je bij Club Actif ook een puzzeltocht doen, ontsnappen uit een doolhof, een GPS tocht doen of steppen. Dit allemaal in het prachtige natuurgebied de Ardennen.

Vanaf

€ 15