De leukste kartbanen in Trois-Ponts

Bestsellers kartdeals in Trois-Ponts

Populaire deals in de omgeving van Trois-Ponts

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting in Trois-Ponts

Wil jij een uniek uitje in Trois-Ponts, Luik organiseren? Kom dan karten in Trois-Ponts. Laat de adrenaline door je lichaam gieren tijdens een spannende race. Trommel snel jouw vrienden, familie of collega’s uit en kom erachter wie de beste van Trois-Ponts is.

Probeer downhill karting in Trois-Ponts

Middenin de prachtige groenrijke natuur van de Ardennen vind je Club Actif. Hier kan je terecht voor downhill karten – een unieke en uitdagende activiteit. Race naar beneden over het 600 meter lange parcour samen met vrienden, familie of collega’s en kijk of jij het snelste de afdaling maakt. Hier beleef je een onvergetelijk avontuur.

Downhill karten in Trois-Ponts is geschikt voor jong en oud

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, downhill karten in Trois-Ponts is super voor elke leeftijd. Wanneer je eens een keer wat anders wilt doen, moet je zeker een bezoekje brengen aan Club Actif. Ook de kinderen kunnen hier veel plezier beleven.

Downhill karten is het meest geschikte uitje voor de hele familie. Daag snel jouw familieleden uit voor een spectaculaire race. Misschien behaalt jouw oma zelfs wel de snelste afdaling!

Downhill karten in Trois-Ponts is veilig voor elke racer

Downhill karten in Trois-Ponts is niet alleen een een onvergetelijke ervaring, het is ook nog eens erg veilig. Voor jij aan de afdaling begint, krijg je veiligheidsinstructies. Door deze veiligheidsinstructies kan iedereen een spannende én veilige afdaling maken.

Downhill karting in Trois-Ponts: de leukste groepsactiviteit

Wanneer je van plan bent om een groepsuitje in Trois-Ponts te organiseren is downhill karten een geschikte optie. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, dit is echt een super tof uitje voor een vrijgezellenfeest, werkuitje, verjaardagsfeest of kinderfeestje.

Er is geen speciale gelegenheid nodig om te komen downhill karten in Trois-Ponts. Voor degenen die op zoek zijn naar een bijzonder uitje met vrienden is dit ook zeer geschikt. Daag snel jouw vrienden uit en kom erachter wie als eerst beneden is.

Vier je kinderfeestje met downhill karten

Downhill karten in Trois-Ponts is een uniek idee voor een onvergetelijk kinderfeestje. De kinderen kunnen losgaan tijdens de afdaling op de skipiste. Plezier, competitie en uitdaging zijn gegarandeerd tijdens een kinderfeestje in Trois-Ponts. Verstuur snel jouw uitnodigingen voor een dag waar iedereen nog lang over zal napraten.

5 redenen waarom je moet downhill karten in Trois-Ponts

  1. Downhill karten op een spectaculair 600 meter lange parcour
  2. Een unieke activiteit
  3. Downhill karten in Trois-Ponts is geschikt voor elke leeftijd
  4. Downhill karten is veilig voor iedereen
  5. Downhill karten is de ultieme groepsactiviteit

Praktische informatie over karting in Trois-Ponts

In Trois-Ponts vind je één waanzinnige kartbaan: Club Actif.

Club Actif

Aisomont 70 4980, Trois-Ponts

Veel gestelde vragen over kartbanen in Trois-Ponts

In Trois-Ponts, Luik vind je Club Actif. Op deze super toffe locatie kan je downhill karten.

Bij Club Actif race je met een kart zonder motor. Je maakt gebruik van afdalingen die jouw snelheid verhogen. Dit maakt deze activiteit in Trois-Ponts zo uniek. Naast downhill karten kan je hier nog veel meer avontuur beleven, zoals steppen op een monsterstep of uit een doolhof proberen te ontsnappen.

Bij Club Actif race je op een outdoor circuit.

Club Actif heeft vijf afdalingen waar je vanaf kunt downhill karten.