De leukste kartbanen in Kontich

Bestsellers kartdeals in Kontich

Populaire deals in de omgeving van Kontich

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Kontich

Zoek jij nog inspiratie voor een spectaculair uitje in Kontich? Kom dan karten in Kontich, Antwerpen en beleef de gaafste avonturen. Karten is de ideale activiteit voor elke gelegenheid.

Kies voor karten in Kontich voor een onvergetelijk kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon gezellig met vrienden. Wie is de snelste van jouw groep? Daar kom je maar op een manier achter.

De leukste kartbaan in Kontich

Als je er zeker van wilt zijn dat jouw uitje een succes wordt, kom dan zeker karten bij The Fun-Zone. Deze kartbaan is indoor, waardoor jij nooit afhankelijk bent van het weer. Of het nou regent, koud is of zelfs sneeuwt: jouw uitje bij The Fun-Zone wordt gegarandeerd een succes.

Scheur in je kart door de tactische bochten en ga vol gas op de rechte stukken. Waar wacht je nog op? Boek nu tickets voor een onvergetelijke dag met karten in Kontich! Maar niet alleen in Kontich kan jij karten.

In Antwerpen vind je ook een hele leuke indoor go-kart track. Deze baan heer AB E-karting Antwerpen en ligt in Antwerpen. Ben jij de aller snelste op deze indoor baan? Plan je dag uit nu en kom erachter!

Veiligheid voorop tijdens het karten in Kontich

Om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten tijdens het karten in Kontich krijg je veiligheidsinstructies. Deze instructies helpen je met het begrijpen van de kart, de regels en de kartbaan. Zo weet jij zeker dat jij een spectaculair uitje beleeft zonder enige zorgen.

Plezante activiteit(en) voor jong en oud

Niet alleen kan je karten in Kontich bij The Fun-Zone maar er zijn nog veel meer plezante activiteiten mogelijk. Zo is er een binnenspeeltuin en kan je lasergamen. Jouw dagje wordt zo nog unieker met een bezoek aan The Fun-Zone. Combineer karten met een van deze activiteiten en beleef dubbel zoveel plezier.

3 redenen waarom jij wilt karten in Kontich

Leuk te combineren met andere activiteiten
Uniek uitje in Kontich
De leukste activiteit voor elke gelegenheid

Praktische informatie over karten in Kontich

Klaar om een onvergetelijke dag te beleven? Hier moet je zijn:

AB E-Karting Antwerpen

Blancefloerlaan 181, Antwerpen

The Fun-Zone

Groeningenlei 50, 2550 Kontich

Veel gestelde vragen over kartbanen in Kontich

De kartbaan in Kontich, Antwerpen is perfect voor een uitje met familie of vrienden. Als je op zoek bent naar een spannend dagje uit, dan is Kontich dé plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Tussen de races door, heb je tijd om even bij te tanken. Maak je klaar voor jouw karting uitje in Kontich.

De kartbaan The Fun-Zone in Kontich is een indoor circuit.

De lengte van de kartbaan van The Fun-Zone in Kontich is onbekend.