Karten in Ruisbroek

Bestsellers kartdeals in Ruisbroek

Populaire deals in de omgeving van Ruisbroek

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting Ruisbroek

Maak je klaar voor een geweldig uitje en kies voor karting in Ruisbroek, Antwerpen. Karten is altijd een geschikte activiteit voor elke gelegenheid. Trap het gaspedaal tot de grond in en claim de hoogste plek op het scorebord. Wordt jij de nieuwe F1-coureur? Er is maar één manier om hierachter te komen.

Ontdek de unieke kartbaan in Ruisbroek

Karting in Ruisbroek was nog nooit zo leuk. Bezoek de kartbaan Inkart en ontdek het nu zelf. Het circuit bestaat namelijk uit een in- en outdoor baan en is totaal 1000 meter lang. Zo race jij extra lang en zowel binnen als buiten – hoe gaaf is dat?

Elke racer is welkom bij Inkart. Het circuit is voor zowel beginnende als professionele racers uitdagend. Ga jij met volle snelheid over de rechte stukken en haal jij al jouw tegenstanders in? Beheer de tactische bochten en show jouw racing skills.

Karting in Ruisbroek is plezant en veilig voor iedereen

Iedereen kan karten in Ruisbroek! Zo zijn er al kinderkarts beschikbaar voor kinderen ouder dan 12 jaar en langer dan 1.20m. Deze zijn veilig en kids kunnen nu ook volop komen genieten van dit gave uitje.

Voordat de activiteit begint ontvang je een briefing. Hierin wordt uitgelegd wat de regels zijn van de vlaggen, hoe de kart werkt en wordt er informatie gegeven over de kartbaan. Zo kan jij zorgeloos komen genieten van het leukste karting uitje in Ruisbroek.

3 redenen waarom jij kiest voor karting in Ruisbroek

  1. Een spectaculair uitje voor elke gelegenheid
  2. Super plezant én veilig voor alle leeftijden!
  3. Een in- en outdoor kartbaan van 1000 meter lang

Praktische informatie over karting Ruisbroek

Hier vind je de spectaculaire kartbaan:

Inkart

Ooievaarsnest 33, 2870 Ruisbroek

Boek jouw tickets

Karten in Ruisbroek is de perfecte activiteit om te organiseren wanneer je een onvergetelijke dag wilt beleven. Kom nu ook genieten op deze kartbaan samen met vrienden, familie en collega’s en ontdek wie de beste karter is. Boek snel je tickets voor karting in Ruisbroek.

Veel gestelde vragen over kartbanen in Ruisbroek

In Ruisbroek, Antwerpen ligt één kartbaan: Inkart.

De kartbaan in Ruisbroek, Antwerpen geeft je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en memorabele dagje uit dan is Ruisbroek de plek. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan meedoen, vertelt een medewerker alles over veiligheid. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Ga ook karten in Ruisbroek.

Kartbaan Inkart in Ruisbroek is een in- en outdoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Inkart in Ruisbroek is 1000 meter lang.