Waanzinnige kartbanen in

Bestsellers kartdeals in Antoing

Populaire deals in de omgeving van Antoing

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Antoing

Maak je klaar om de overwinning te pakken tijdens karten in Antoing. Karten is competitief, snel en vooral mega gaaf. Daag snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit. Zet jij de snelste rondetijd? Daar kom je maar op één manier achter.

Ontdek de adembenemende kartbaan in Antoing

In Antoing, Henegouwen vind je de indrukwekkende kartbaan NGM e-Park. Competitie, snelheid en adrenaline zijn hier gegarandeerd. Trap het gaspedaal vol tot de grond in op de indoor kartbaan.

De voordelen van indoor karten in Antoing

Indoor karten in Antoing heeft verschillende voordelen. Ten eerste hoef jij je geen zorgen te maken om het weer want je kart binnen, dus jouw uitje wordt gegarandeerd een groot succes. Ten tweede zijn indoor kartbanen dynamischer en tactischer. Dit is de perfecte activiteit om de rechten te winnen om op te scheppen over jouw kart skills.

Karten in de buurt van Antoing

Wil je karten in de buurt van Antoing? Dat is mogelijk bij de kartbanen Worldkarts Kortrijk en BattleKart Kortrijk in Kortrijk. Met minder dan drie kwartier rijden vanaf Antoing kan je scheuren op deze kartbanen. Bij de kartbaan van Worldkarts Kortrijk scheur je in jouw e-kart door tactische bochten. Heb jij beste kart skills? Ontdek het waanzinnige multi-level circuit nu zelf. Karten bij BattleKart Kortrijk is erg uniek, door de VR en augmented reality. Zo kan je met kart vlakken inkleuren, snake spelen of voetballen. Ervaar nu zelf deze unieke activiteit.

Een activiteit die leuk is voor jong en oud

Alle racemonsters van klein tot groot kunnen genieten van karten in Antoing. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet, want iedereen beleeft evenveel plezier. De kleinste snelheidsduivels scheuren in speciale kinderkarts. Deze hebben minder power en gaan minder snel.

3 redenen om te kiezen voor karten in Antoing

  • Waanzinnige kartbanen in en nabij Antoing
  • Geen zorgen maken over het weer
  • Geschikt voor jong en oud

Praktische informatie voor karten in of nabij Antoing

Zin gekregen om vol gas te scheuren? Plan jouw bezoek aan de kartbaan in of nabij Antoing.

NGM e-Park

Av. du Lac, 7640 Antoing

Worldkarts Kortrijk

Spinnerijkaai 67B, 8500 Kortrijk

BattleKart Kortrijk

Kortrijk Xpo (Parking 3A – Ingang Zuid – hal 4), President Kennedylaan 100, 8500 Kortrijk

Veel gestelde vragen over kartbanen in Antoing

In Antoing kun je karten bij NGM e-Park. Op minder dan drie kwartier rijden vanaf Antoing kun je karten bij Worldkarts Kortrijk of BattleKart Kortrijk in Kortrijk.

De kartbanen in en nabij Antoing, Henegouwen geven je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is Antoing de plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Ga zeker karten in Antoing.

De kartbanen NGM e-Park, Worldkarts Kortrijk en BattleKart Kortrijk zijn indoor.

De lengte van de kartbaan NGM e-Park is onbekend.
De lengte van de kartbaan Worldkarts Kortrijk is onbekend.
De lengte van de kartbaan BattleKart Kortrijk is onbekend.