De gaafste kartbanen in Grüfflingen

Bestsellers kartdeals in Grüfflingen

Populaire deals in de omgeving van Grüfflingen

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karting nabij Grüfflingen

Op zoek naar een fantastisch uitje? Kies dan zeker voor karting nabij Grüfflingen, Luik. Beleef een dag met spanning, snelheid en probeer de snelste laps te racen. Word jij de winnaar van de heat? Ontdek het nu zelf.

De leukste locatie voor karting nabij Grüfflingen

Voor een gaaf uitje karten ben je in de buurt van Grüfflingen aan het juiste adres in Burg-Reuland. Hier kan je komen karten bij Eastbelgium Action Fun & Karting Center. Een unieke belevenis voor iedereen en minder dan 10 minuten rijden.

Deze indoor kartbaan is 910 meter lang en perfect om jouw kart skills op de proef te stellen. Ga met volle snelheid over de rechte stukken en beheer alle tactische bochten. Dit is de ideale kartbaan om jouw vrienden, familie of collega’s uit te dagen voor een race.

Combineer jouw favoriete activiteiten

Maar dat is nog niet alles! Want bij Eastbelgium Action Fun & Karting Center kan je jouw dag nog leuker maken door karten te combineren met een andere leuke activiteit. Je kan bijvoorbeeld ook bowlen, uit een escape room ontsnappen en nog veel meer.

Karten nabij Grüfflingen is leuk en veilig voor iedereen

Je mag al kiezen voor karting vlakbij Grüfflingen vanaf 12 jaar en als je langer bent dan 1.40m. Dit betekent dat ook de jongere coureurs de tijd van hun leven kunnen beleven. Alle snelheidsduivels kunnen hun geluk niet op.

Voordat de heat begint, worden er duidelijke veiligheidsinstructies gegeven. Hierbij wordt er duidelijk uitgelegd over de regels van karten, de track en hoe de kart werkt. Zo kan iedereen zorgeloos genieten tijdens het karting uitje nabij Grüfflingen. Spectaculair maar ook veilig, wie wil dat nou niet?

3 redenen waarom jij wilt karting nabij Grüfflingen

  1. Karten is het leukste uitje voor iedereen
  2. Een spectaculaire, maar ook veilige activiteit
  3. Combineer jouw dagje uit met nog meer leuke activiteiten

Praktische informatie over jouw karting uitje in de buurt van Grüfflingen

In de buurt van Grüfflingen kan je komen karten bij:

Eastbelgium Action Fun & Karting Center

Gewerbezone Schirm 59 Grüfflingen, 4791 Burg-Reuland

Veel gestelde vragen over kartbanen in Grüfflingen

De kartbaan nabij Grüfflingen, Luik heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een onvergetelijk uitje dan is Grüfflingen dé plek. Een medewerker geeft voorafgaande aan de activiteit een veiligheidsinstructie. Na iedere race is een korte pauze ingelast. Maak je klaar voor jouw spectaculair kart uitje vlakbij Grüfflingen.