Karting in de Ardennen: de beste locaties

Karting in de Ardennen is de perfecte activiteit voor de natuurliefhebbers onder ons. De Ardennen heeft een breed aanbod aan geschikte activiteiten voor jong en oud. Bekijk hier de beste locaties waar jij jouw volgende uitje kunt organiseren. 

Karting activiteiten in de Ardennen 

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte activiteit in de Ardennen, is karten een goede optie. Karten is een avontuurlijke activiteit en is op verschillende locaties in de Ardennen te doen. Kom outdoor racen in de meest natuurrijkee omgeving van België en beleef een onvergetelijke dag. 

RACB Karting

Leukste activiteit voor jong en oud

Karting in de Ardennen is de leukste activiteit voor jong en oud. In de Ardennen zijn er een hoop geschikte locaties waar jij en jouw vriendjes kunnen racen. Deze locaties zijn geschikt voor familie uitjes en kinderfeestjes. Voor de jongste racers zijn er speciale junior karts. Daarnaast staat jouw veiligheid voorop bij de locaties in de Ardennen en wordt jouw veiligheid gewaarborgd.

Veiligheid voorop

Naast dat jouw activiteit super leuk moet zijn, is jouw veiligheid ook erg belangrijk. Voordat jij jouw kart instapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de baan en kart. Een professional vertelt jou wat je wel en niet kunt doen en houdt een oogje in het zeil tijdens de race. Ook krijg je een passende helm en racepak.

De beste locaties om te karten 

In de Ardennen vind je verschillende locaties waar jij en jouw vrienden of familie kunnen karten. Deze locaties zijn allemaal erg geschikt voor jouw volgende uitje en hebben stuk voor stuk een unieke kartbaan. Vier je kinderfeestje of vrijgezellenfeestje bij een van de volgende locaties. 

RACB Karting de Spa-Francorchamps

Bij RACB Karting de Spa-Francorchamps zit jij aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een avontuurlijke activiteit. De kartbaan heeft een outdoor kartbaan met een lengte van 1092 meter. De baan heeft een heeft een hoop uitdagende bochten en je racet bij RACB Karting de Spa-Francorchamps in een traditionele kart. 

Club Actif

Een andere goede locatie voor jouw volgende activiteit in de Ardennen, is Club Actif. Club Actif is een activiteitencentrum met een hoop toffe activiteiten. Scheur in een devalkart van de heuvels naar beneden. De karts bij Club Actif hebben geen motor, maar maken gebruik van de hellingen in het landschap.

Karting de la Famenne

Bij Karting de la Famenne race je op een outdoor baan met een lengte van 652 meter. De kartbaan maakt gebruik van traditionele karts. Ook kun je jouw kart activiteit combineren met een potje lasergamen. Op deze manier beleef je twee keer zoveel plezier!

Benieuwd naar andere leuke oudoor kartbanen in België? Blijf dan lezen.

Boek jouw volgende karting activiteit in de Ardennen

Dus, nu je weet waar jij jouw volgende karting activiteit in de Ardennen kunt organiseren, kun je jouw favoriete deal boeken. De deals op onze website zijn makkelijk te boeken en zijn compleet gearrangeerd. Kies jouw favoriete deal en kom karten in de Ardennen!

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest