Grootste go-kartbanen in België

Als je op zoek bent naar een geweldig dagje uit, dan moet je karten eens proberen. Wij hebben de beste en grootste kartbanen in het België voor je op een rijtje gezet. Bekijk deze banen, kies je favoriete en geniet van een dagje racen op een van de grootste kartbanen van België.

De beste go-kartbanen in België

Niets is beter dan een spannende race op de beste kartbaan in België. Karten is leuk om met vrienden te doen en het is de perfecte activiteit voor het vieren van verjaardagen of familie-uitjes. Als je op zoek bent naar de ideale kartbaan in België, hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben de langste banen in België op een rijtje gezet.  En hoe langer de baan, hoe meer mogelijkheden om de concurrentie in te halen en de race te winnen.

Grootste kartbanen

Grootste indoor kartbaan in België

Als je op zoek bent naar de langste en grootste indoor kartbaan in België, moet je naar Karting Eupen gaan. Op deze kartbaan in Eupen race je op een 1100 meter lange baan. Je moet hier zeker een kijkje nemen om te zien of jij de snelste coureur bent op de langste indoor kartbaan van België.

Grootste buiten kartbaan van België

Niet zo’n indoor karter? Geen probleem. Er zijn genoeg lange outdoor kartbanen in België. In Mariembourg vind je een 1388 meter lange outdoor kartbaan waarop je kunt racen. Deze baan heet Karting Des Fagnes en is zeker een bezoekje waard.

Top 5 grootste kartbanen in België

Om je een overzicht te geven van de grootste kartbanen in België, hebben wij onze favorieten geselecteerd. Deze zijn zeker het proberen waard en zijn geschikt voor jong en oud.  

Veiligheid op de eerste plaats

Naast het feit dat jouw kartinguitje leuk moet zijn, is jouw veiligheid ook belangrijk. Daarom krijg je, voordat je in jouw kart stapt, een veiligheidsbriefing over de baan en de kart. Een raceprofessional zal je vertellen wat je wel en niet mag doen en zal tijdens de race een oogje in het zeil houden. Bekijk van tevoren de veiligheidsregels. 

Boek jouw tickets

Dus, ben je klaar om je volgende go-kart uitje te plannen op de grootste kartbaan in België? Kies jouw favoriete circuit en reserveer jouw tickets. Welke baan ga jij bezoeken? 

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest