Karten in Puurs

Bestsellers kartdeals in Puurs

Populaire deals in de omgeving van Puurs

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Puurs

Op zoek naar sensatie en avontuur? Kom karten in Puurs, Antwerpen! Buiten dat karten ontzettend spannend is, is het ook nog eens het ideale uitje voor elke gelegenheid. Of je nou een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardag feestje wilt vieren: tijdens karten in Puurs kan het allemaal.

De gaafste kartbaan in Puurs

In Puurs kan je karten bij Inkart. Hier vind je een waanzinnige combinatie van een indoor en outdoor kartbaan. Zo ervaar jij het beste van twee werelden en hoef je niet te kiezen. Dit is het meest unieke uitje.

Ontdek de waanzinnige kartbanen in de buurt van Puurs

Als je klaar bent voor je volgende kart avontuur, kan je karten nabij Puurs bij verschillende kartbanen. Ten eerste vind je AB E-Karting Antwerpen op slechts 25 minuten rijden vanaf Puurs. Deze kartbaan beschikt over e-karts en een waanzinnige fly-over. Dit is de ultieme plek om jouw kart skills te laten zien.

Daarnaast kun je kiezen om te karten nabij Puurs bij JPR Belgium of Factory Kart (Always In Motion) voor een berg indoor kart plezier. Deze indoor kartbanen zijn dynamisch en perfect voor wanneer het druilerig weer is.

Karten in Puurs is geschikt voor jong en oud

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, karten is namelijk leuk voor elke leeftijd. Als je kiest voor karten in Puurs beleeft iedereen plezier. Voor de jonge racers zijn er speciale kinderkarts beschikbaar. Deze hebben een aangepaste snelheid en minder power.

Karten in Puurs is veilig voor iedereen

Het leuke aan karten in Puurs is dat het een veilige activiteit is voor iedereen. Voordat je de kart instapt krijg je veiligheidsinstructies. Gedurende deze veiligheidsinstructies leer je alles wat je moet weten over de kartbaan, de kart en de regels.

3 redenen om te karten in Puurs

  • Gave kartbanen waar je onvergetelijke uitjes kan beleven
  • Karten in Puurs is geschikt voor jong en oud
  • Karten is veilig voor iedereen

Praktische informatie over karten in Puurs

Klaar om een onvergetelijke dag te beleven in of rondom Puurs? Hier moet je zijn:

Inkart

Ooievaarsnest 33, 2870 Ruisbroek

AB E-Karting Antwerpen

Blancefloerlaan 181, 2050 Antwerpen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Puurs

Karten in Puurs, Antwerpen kan bij Inkart. In de buurt van Puurs kan je komen karten bij AB E-Karting Antwerpen.

De kartbanen nabij Puurs, Antwerpen geeft je een echt racegevoel. Als je op zoek bent naar een nieuwe en spectaculaire ervaring dan is karten in de buurt van de ideale plek. Om zeker te zijn dat iedereen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Er zijn pauzes ingelast tussen de verschillende races. Sta klaar voor jouw kart uitje in de buurt van Puurs.

Inkart in de buurt van Puurs is een indoor en outdoor track.

De lengte van de kartbaan van Inkart in Puurs is 1000 meter.