Zalige kartbanen in

Bestsellers kartdeals in Dilsen-Stokkem

Populaire deals in de omgeving van Dilsen-Stokkem

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

​​Karting nabij Dilsen-Stokkem

Wil jij een super gaaf uitje organiseren nabij Dilsen-Stokkem? In de buurt van Dilsen-Stokkem kan je bij Maasmechelen terecht. Karting nabij Dilsen-Stokkem is een avontuur voor iedereen en is leuk voor elke leeftijd. Iedereen is welkom om te karten.

Het maakt daarom niet uit of je voor het eerst de kartbaan bezoekt of al een aantal keer eerder bent geweest. Klaar om al je vrienden, familieleden of collega’s in te maken? Ontdek dan snel alle mogelijkheden in Dilsen-Stokkem, Limburg

Ontdek de gaafste kartbaan nabij Dilsen-Stokkem

Voor spanning en sensatie kan je in de buurt van Dilsen-Stokkem karten bij Cargo Karting. Deze fantastische indoor kartbaan heeft een lengte van 600 meter. Tijdens de sensationele heats krijg je de kans om jouw skills te verbeteren en de nummer 1 spot te claimen.

Wat zo fijn is aan indoor karten nabij Dilsen-Stokkem is dat het weer jouw uitje niet kan verpesten. Je kan dus altijd komen indoor karten. Maak je klaar voor een heerlijk dagje uit bij Cargo Karting!

Jong en oud kunnen karting nabij Dilsen-Stokkem

Bij Cargo Karting kan iedereen genieten van een karting uitje. Er zijn speciale lespakketten te volgen voor kids van 6 t/m 14 jaar met een minimale lengte van 1.35m. Deze worden gehouden op speciale openingstijden. Iedereen vanaf 14 jaar oud racet samen op de kartbaan.

Een veilige karting ervaring nabij Dilsen-Stokkem

De medewerkers van Cargo Karting geven vooraf de activiteit veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je hoe de kart werkt en krijg je informatie over de baan en de regels. Zo weet jij zeker dat jij zorgeloos over de baan kan scheuren. Tijd om de tijd van je leven te hebben op een veilige manier.

3 redenen waarom jij kiest voor karting nabij Dilsen-Stokkem

  1. Karting nabij Dilsen-Stokkem is een spannende uitdaging voor iedereen
  2. Jong en oud genieten van deze activiteit
  3. Een fantastische indoor kartbaan

Praktische informatie karting Dilsen-Stokkem

Binnen 10 minuten begeef jij je al op de gaafste indoor kartbaan. Hier moet je zijn:

Cargo Karting

Heufkensweg 5, 3630 Maasmechelen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Dilsen-Stokkem

Ja, de medewerkers van Cargo Karting zullen veiligheidsinstructies geven om ervoor te zorgen dat jij een geweldige en bovendien veilige tijd beleeft.

De kartbaan van Cargo Karting is indoors.

De kartbaan van Cargo Karting is 600 meter lang.