De fantastische kartbanen in Genk

Bestsellers kartdeals in Genk

Populaire deals in de omgeving van Genk

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten in Genk

In need of speed? Karting in Genk is de meest geschikte activiteit voor de echte liefhebbers van snelheid. Ga vol gas op het circuit en ervaar hoe het is om een echte F1-coureur te zijn. Heb jij het in je? Kom erachter op tijdens karting in Genk, Limburg!

Ontdek de waanzinnige kartbaan in Genk

Als je klaar bent voor competitie en uitdaging ben je in Genk aan het juiste adres. In Genk vind je de kartbaan Karting Genk. Hier beleef je de meest uitdagende races op het 550 meter lange outdoor circuit. Karting in Genk is niet alleen erg leuk, het is ook erg snel!

Karting Genk is niet de enige geweldige kartbaan in deze omgeving. Een klein stukje verderop vind je indoor kartbaan Cargo Karting in Maasmechelen. Hier kan jij scheuren door de bochten. Daag je vrienden uit voor een dagje karten in Maasmechelen bij Cargo Karting.

Jong en oud genieten tijdens karting in Genk

Trommel de jongste snelheidsduivels op, want ook zij kunnen scheuren over het circuit van Karting Genk. Voor kinderen zijn er speciale kinderkarts beschikbaar. Jong of oud: iedereen beleeft evenveel plezier. Daag snel jouw zusje, broer, tante of opa uit voor een spectaculaire race! Maar pas op dat jouw opa je niet voorbij scheurt…

Karting in Genk is veilig voor iedereen

Wanneer je kiest voor karting in Genk, beleeft iedereen een waanzinnige én veilige tijd. Voordat je jouw kart instapt, ontvang je eerst een veiligheidsinstructie. Tijdens deze instructie leer je alles wat je moet weten over de kart, de kartbaan en de regels. Zo is karting in Genk veilig voor elke racer.

3 redenen om te kiezen voor karting Genk

  • Onvergetelijk uitje op de outdoor kartbaan
  • Jong of oud: iedereen kan meedoen tijdens karting in Genk
  • Karten is veilig voor iedereen

Praktische informatie voor karting in Genk

Zin gekregen om vol gas over het circuit te racen in Genk? Plan jouw bezoek aan de uitdagende kartbaan.

Karting Genk

Damstraat 1, 3600 Genk

Cargo Karting

Heufkensweg 5, 3630 Maasmechelen

Veel gestelde vragen over kartbanen in Genk

De kartbaan in Genk, Limburg is perfect om je vrije dag te besteden. Als je op zoek bent naar een fantastisch uitje dan is Genk de ultieme plek. Om zeker te zijn dat iederen veilig mee kan doen, begint elke activiteit met een uitgebreide instructie. Na iedere race is een korte pauze ingelast. Maak je klaar voor jouw kart uitje in Genk.

De kartbaan Karting Genk in Genk is een outdoor circuit.

De lengte van de kartbaan van Karting Genk in Genk is 550 meter.