Karten in Vielsalm

Bestsellers kartdeals in Vielsalm

Populaire deals in de omgeving van Vielsalm

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer jouw tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Karten nabij Vielsalm

Wil jij een gaaf uitje organiseren? Kies voor een karting uitje nabij Vielsalm, Luxemburg. Hier kan je samen met collega’s, vrienden of familie een geweldige tijd beleven. Of je nu met een groep vrienden wilt karten of een evenement voor het bedrijf organiseert, het is allemaal mogelijk. Ontdek nu zelf alle mogelijkheden.

Ontdek de gaafste kartbaan in de buurt van Vielsalm

Karting nabij Vielsalm in Trois-Ponts is een activiteit vol snelheid en adrenaline. Geniet op het outdoor circuit tijdens jouw volgende kart uitje en kom erachter of jij de winnaar wordt. Hier is iedereen welkom. Het maakt daarom ook niet uit of je al ervaren bent of een beginner, deze spannende activiteit kan iedereen komen doen.

Club Actif vind je op een kwartier afstand van Vielsalm. Hier geniet je van jouw volgende kart uitje. Dit is niet zomaar een kart ervaring: je racet namelijk in karts zonder motor. Dit doe je in devalkarts. Je racet van 5 verschillende afdalingen, van een skipiste van 600 meter lang. Dit parcour is een unieke uitdaging voor iedereen die downhill karten wil uitproberen!

Karting nabij Vielsalm is leuk en veilig voor iedereen

Zo’n unieke manier van karten is al mogelijk vanaf 8 jaar oud. Het is niet alleen een speciale en leuke manier van karten, maar het is ook erg veilig. Bij Club Actif zorgen de medewerkers er zeker voor dat je een onvergetelijke tijd beleeft waarbij veiligheid voorop staat.

Bij downhill karten hoort een veiligheidsinstructie. Deze krijg je voor dat de activiteit begint. Leer alles over hoe de activiteit in zijn werking gaat en alle regels die erbij horen. Een ding is zeker: iedereen heeft een geweldige ervaring.

3 redenen waarom jij wilt kiezen voor karting nabij Vielsalm

  1. Je gaat hier downhill karten: een spectaculaire manier van karten
  2. Het parcour heeft 5 afdalingen van de skipiste met een lengte van 600 m
  3. Karting nabij Vielsalm kan al vanaf 8 jaar oud

Praktische informatie over karting nabij Vielsalm

Deze unieke manier van karten doe je hier:

Club Actif

Aisomont 70, 4980, Trois-Ponts

Veel gestelde vragen over kartbanen in Vielsalm

Je gaat downhill karten nabij Vielsalm. Dit is een unieke manier van karten in karts zonder motor. Je racet van afdalingen van de skipiste over een parcour van 600 meter lang.

Downhill karten doe je op een outdoor circuit.

Club Actif heeft vijf afdalingen waar je vanaf kunt downhill karten.