Karten tijdens jouw vakantie

Karten met het gezin of je vriendengroep is de perfecte activiteit om te doen tijdens jouw vakantie. In verschillende vakantielanden zoals Spanje worden er vaak uitdagende kart uitjes georganiseerd. Met de zon brandend op de helm scheur je de meest uitdagende bochten door en beleef je een onvergetelijk avontuur. 

Mocht je het liever iets dichter bij huis zoeken, kun je ook in ons buurland Nederland toffe kart activiteiten combineren met jouw vakantie. In Nederland zijn er een hoop geschikte locaties waar jij en jouw vriendjes het tegen elkaar kunnen opnemen. Zo kun je zelfs karten op een cruiseschip! Lees snel verder waarom jij wilt karten in jouw volgende vakantie. 

Waarom karten tijdens jouw vakantie het perfecte uitje is

Tijdens jouw vakantie is het organiseren van toffe activiteiten het leukste wat er is. Hierbij wordt er vaak gekozen voor het bezoeken van een indoor of outdoor kartbaan. Karten is een geschikte en veilige activiteit voor jong en oud en is altijd een tof idee. Zowel in het binnen- als buitenland zijn er toffe kartbanen die jij kunt ontdekken. 

Karten is een toffe activiteit voor de avonturiers onder ons. Een kart activiteit is actief, competitief en super leuk! Bij de meeste kartbanen in Europa kun je al vanaf een jonge leeftijd komen karten. Dit maakt het een perfect uitje voor een gezinsuitje. Nodig al jouw familieleden, teamgenoten en vriendjes uit voor een race op jouw gekozen kartbaan. Wil jij het karten een beetje voordelig houden? Hou dan deze tips in je achterhoofd.

Karten tijdens jouw vakantie in Nederland

Je hoeft niet ver te reizen om een toffe kartactiviteit in het buitenland te beleven. Zo vind je in Nederland een aantal unieke kartbanen waar jij terecht kan. Indoor of outdoor, in Nederland vind je het allemaal. Voor iedere kart racer is er een geschikte kartbaan.

De natuurliefhebbers onder ons kunnen terecht op een uitdagende outdoor kartbaan. Ook zijn er kartbanen met fly-overs. Ontdek welke kartbanen er te vinden zijn en plan jouw volgende bezoek.

Bekijk de kartbanen in Spanje

Zoek je liever de zon op? In Spanje vind je de leukste kartbanen voor het hele gezin. In Spanje zijn er zowel indoor als outdoor kartbanen te vinden. Een voordeel aan indoor karten, is dat je geen zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden.

Outdoor karten is in Spanje met het warme weer ook zeker een geschikte activiteit. Voel de wind door je haren wapperen wanneer jij jouw tegenstander inhaalt. Bekijk het aanbod aan kartbanen in Spanje en bereid je voor op een onvergetelijk uitje!

De leukste kartbanen in het Verenigd Koninkrijk

Ben jij misschien van plan om jouw volgende vakantie in het Verenigd Koninkrijk te plannen? Vergeet dan ook zeker niet om te gaan karten tijdens jouw vakantie in het Verenigd Koninkrijk. Het land staat bekend om haar unieke kartbanen en heeft een breed aanbod aan indoor en outdoor tracks.

Welke kartbaan je ook kiest in het Verenigd Koninkrijk, één ding is zeker: het wordt een geslaagde vakantie met een uitdagend kartuitje! 

Bijzondere vakantie locaties met een kartbaan

Naast dat karten al een unieke activiteit is, zijn er ook verschillende locaties die jouw kart activiteit éxtra speciaal maken. Zo kun je op een cruiseschip overnachten die een eigen kartbaan heeft. Ook kun je een Airbnb huren met een privé circuit, hoe bijzonder is dat.

Kart avontuur op een cruiseschip

Misschien is dit wel een van de meest unieke kart ervaringen die je ooit zult beleven: karten op een cruiseschip. Op het cruiseschip Norwegian Viva wordt namelijk een kartbaan gebouwd met maar liefst drie verdiepingen. Zo ervaar jij de zeebries op een heel ander level.

cruiseschip Norwegian Viva
Cruiseschip Norwegian Viva l Foto van NCL

Aan het cruiseschip wordt momenteel nog hard gewerkt en wordt verwacht dat deze in 2023 klaar zal zijn. Tot die tijd fantaseren wij alvast over deze unieke kart ervaring en reserveren we alvast ons plekje!

Huur een Airbnb met privé kartbaan

Race je het liefste in je uppie over een eigen kartbaan? In Pomona in Amerika kun je een Airbnb huren waarbij je een eigen privé kartbaan hebt. Op deze manier hoef je niet een kartbaan op te zoeken, er staat er al eentje in je achtertuin. Je kunt met maximaal 16 personen in deze villa verblijven, dus nodig snel jouw beste vrienden uit. 

Naast het hebben van een privé kartbaan, heeft de villa in Pomona ook een zwembad en speelhal. Begin je dag met een race op de kartbaan en koel af in het zwembad. Bij de huur van de villa zijn de karts en elektrische driftkarts inbegrepen. Met wie ga jij deze toffe villa met privé kartbaan bezoeken? 

Boek jouw kart avontuur

Kan jij niet wachten tot het cruiseschip gebouwd is of dat je naar Pomona kunt reizen, boek dan een kart activiteit in de buurt. Op onze website vind je de beste deals in België. Nodig snel jouw vrienden, familie en collega’s uit voor een onvergetelijk kart avontuurtje.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest